2. sejr til Reimersø

Advan Cup
22/09/08

- i Advan Cup mesterskabet
For anden gang i den tid han har deltaget i Advan Cup mesterskabet, kørte Suzuki Swift køreren Nick Reimersø fra HP Racing i går en sejr hjem i klassen, og sikrede sig mange point til mesterskabet.

Nick Reimersø var lige fra den første færd om lørdagen ved 'Padborg Super Prix' med i den forreste halvdel af feltet på 16 kørere, hvilket resulterede i en 6. plads i den fri træning 0,805 sekund fra den hurtigste tid.

Yderligere en konkurrent kom på banen til kvalifikationen, hvor Nick igen kunne køre sin 1600cc racer ind på 6. pladsen blandt alle 2000cc bilerne, og når man kigger på tiderne bliver bedriften endnu større:
Nick var nu kun 0,454 sekund bag den mesterskabsførende kører, Kent Iversen, på 1. pladsen!

Søndagens første løb udviklede sig særdeles fornuftigt for Nick Reimersø, for selv om placeringerne i feltet skiftede en del, fastholdt han med lidt taktisk klog kørsel sin 6. plads - en meget vigtig placering i Advan Cup klassen, da den giver pole position til løb nummer to.

Men trods den lidt taktiske kørsel holdt Nick en særdeles fin speed på Suzuki raceren, og krydsede målstregen knapt 11 sekunder efter den vindende kører Kent Iversen, der hermed scorede point nok til allerede at vinde mesterskabet på dette tidspunkt.

Både Nick Reimersø og hele HP Racing teamet ønsker Kent Iversen tillykke med mesterskabet, det har været en fornøjelse at kæmpe med dig, og det er et velfortjent mesterskab!

Men selv om mesterskabet var afgjort stoppede weekenden ikke, der var endnu et løb der skulle afvikles, et løb med Nick Reimersø på pole position!
Mange frygtede at den lille 1600cc bil ville komme til at mangle lidt moment i starten, og han han ville blive overhalet allerede inden det første sving, men alle deres teorier blev gjort til skamme, for Nick lavede en perfekt start, og var først mand inde i svinget for enden af langsiden.

Herefter kom der 11 lange omgange for Nick, 11 omgange, hvor han hele tiden kunne fastholde sin 1. plads trods hårdt pres bagfra, og han strøg over målstregen som vinder i en kvartet af biler der kun var adskilt af 2,2 sekunder - en meget tæt afgørelse.

Dermed havde han gentaget successen fra sidste års løb på Sturup Raceway, hvor han også vandt fra pole position!

Nick Reimersø øverst på podiet efter det 2. løb, her sammen med Kent Iversen (tv.) og Anders Majgaard (th).

"Det var en kanon god weekend, hvor jeg i det første løb havde en fantastisk fight med Anders Majgaard, men jeg er lidt hæmmet af den mindre motoreffekt op af langsiden, og fandt derfor ikke vejen forbi ham. Til sidst valgte jeg at køre lidt taktisk og fastholde 6. pladsen, fremfor at risikere at vi begge fik buler og måske ikke kunne fuldføre løbet" - udtaler Nick Reimersø - "planen for andet løb var helt klar, jeg skulle tage starten, og håbe at jeg kunne modstå presset de første par sving, samt spille lidt på den indbyrdes kamp bag mig blandt 2-liter bilerne - og strategien virkede! Jeg havde dog svært ved at 'ryste dem af', men jeg beviste igen at en 1600cc bil godt kan vinde i Advan Cup klassen, samtidig med at jeg fik kørt nogle af de hurtigste tider en Suzuki Swift nogensinde har kørt på Padborg Park!"

Det var en svært tilfreds Nick Reimersø der så tilbage på Advan Cup weekenden, og som nu ser frem til Suzuki Challenge løbene.

6. og 1. pladserne indbragte Nick Reimersø henholdsvis 10 og 20 point til mesterskabet, hvor han nu er oppe på en samlet score på 116 point, hvilket placerer ham på 7. pladsen inden sæsones sidste løbsweekend i Advan Cup klassen - DM Finalen på Jyllands-Ringen den 11. og 12. oktober.

Inden DM Finalen skal Nick Reimersø deltage i Suzuki Swift Challenge mesterskabet, der køres på Padborg Park den kommende weekend.
Her har Nick tidligere kørt fine placeringer hjem, og han har med weekendens flotte resultat i bagagen, en helt klar målsætning om at være med helt oppe foran i feltet.