Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Tiende sejr og en andenplads

Formel Ford - DK 
22/09/08 

- til Kevin Magnussen
Kevin Magnussen tog lørdag på overbevisende vis sæsonens tiende sejr i Formel Ford, da næstsidste afdeling af DM i weekenden blev afviklet på Padborg Park i Sønderjylland. I løbet søndag måtte Kevin Magnussen, grundet en defekt gearkasse, se sig passeret i sidste sving og tage til takke med en uvant andenplads.
 

Kevin Magnussen havde ellers igen domineret løbet og var på vej mod sæsonens ellevte sejr, men med to omgange tilbage forsvandt tredje gear og det blev sværere at få bilen i gear. Det kostede masser af tid og det store forspring forsvandt hurtigt. På langsiden ned mod sidste hårnåle kunne Kevin, grundet sit manglende gear, ikke accelerere så hurtigt som ønsket og Dennis Li nd kom forbi på ydersiden. Men Kevin havde ikke givet op og ved nedbremsningen gik han på ydersiden og bremsede så sent som overhovedet muligt. Han kom forbi Dennis, men den sene nedbremsning betød, at han havde lidt for meget fart på og han kom for langt ud i svinget, så Dennis igen kom indenom og dermed kunne køre først over målstregen.


(Foto: Jan Kaiser)

”Lørdag var bare helt perfekt. Jeg fik en god start og førte fra start til mål” sagde Kevin Magnussen efter søndagens løb. ”I dag gik det også helt perfekt. Jeg havde fået opbygget et forspring, men så røg tredje gearet og jeg havde rigtig svært ved at få bilen i fjerde gear. Det kostede masser af tid og jeg kunne intet gøre ved Dennis på langsiden, men prøvede alligevel om ikke jeg kunne få ham på nedbremsningen. Det holdt desværre ikke, så lige nu, må jeg indrømme at jeg ser det som en sejr, der forsvandt og det er ikke fedt”.


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Padborg Park
  • 21/09/08 - Padborg Park - Formel Ford - DK - DM
  •