Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Tom K hurtigst i træning

DTM 
20/09/08 

DTMTom Kristensen sluttede den frie træning op til søndagens DTM-løb på grandprix-banen i Barcelona af med at være hurtigste mand foran team-kammeraten Mattias Ekström, men det får ikke nordjyden til at tro, der venter Audi nogen nem opgave i tredjesidste runde af mesterskabet.
 


Tom Kristensen var hurtigste mand i fredagens sidste frie DTM-træning på Circuit de Catalunya

”Vores Audi A4 ser målt efter dagens træning godt ud over en enkelt omgang, men til gengæld ser vores modstandere fra Mercedes ud til at være mere konstante i deres omgangstider. Begge mærker i 2008-klassen kører med samme vægt denne gang, mens Audi’erne fra årgang 2007 efter et mindre heldigt løb på Brands Hatch må køre betydeligt lettere. De er dermed også hurtige her på Barcelona-banen, og da der samtidig meldes om stor risiko for regn i lørdagens kvalifikation, tegner situationen sig lige nu helt åben,” siger Tom Kristensen fra den catalanske hovedstad.

Danskeren er efter en række uheld i sæsonen ude af mesterskabskampen, men vil stadig gøre sit til at vinde team-mesterskabet, hvor han i øjeblikket fører sammen med den samlede nummer ét, tyskeren Timo Scheider.

”Vi opererer ikke med team-ordrer, men selvfølgelig er jeg opmærksom på at skulle være firmaets mand i en situation som nu, da jeg kan være med til at støtte vores titelkandidater Scheider og Ekström. I praksis kan det betyde, at jeg kører en anden og mere aggressiv opsætning på min bil for at se, om det kan hjælpe teamet med informationer, så mit mål for weekenden er ikke at score en sejr. Det vigtige er, at vi som team skaffer så mange point som muligt til vores to mand fremme i mesterskabet,” siger Kristensen.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  • 21/09/08 - Circuit de Catalunya - DTM
  •