Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 3 UK

Kevin Magnussen imponerende hurtig

Formel 3 UK 
19/09/08 

- i første Formel 3 test
Kevin Magnussen har nu slået sit navn fast hos et af verdens største formel teams udenfor Formel 1, Carlin Motorsport. Med en imponerende test på Pembrey i Wales, i teamets et år gamle Formel 3 racer, kørte Kevin Magnussen så hurtigt, at ingen kunne forstå, at Kevin Magnussen kun er 15 år og i gang med sin første sæson i formelbiler.
 

Omstillingen til den hurtige formel bil med en downforce, der overgår alt andet Kevin Magnussen tidligere har prøvet, gik over forventning for den talentfulde teenager.


(Foto: Jan kaiser)

”Det er gået helt vildt godt” sagde en super glad Kevin Magnussen. ”Der var en masse jeg skulle vænne mig til og lære undervejs, men det var sindssygt fedt at køre i bilen. Den er så meget hurtigere end noget andet, jeg har prøvet. I banens hurtigste sving ville jeg i min Formel Ford have bremset og gearet ned, inden jeg drejede ind i svinget, nu kunne jeg i stedet både gå ind i svinget og igennem med speederen i bund. Det var fuldstændig surrealistisk og rigtig, rigtig sjovt. Den model jeg kørte i var sidste års model og den regner teamet med er 3/10 sek. langsommere end dette års model. Mine bedste tider var kun 6/10 sek. fra de bedste tider, som deres hurtigste kører har kørt i dette års model, så hvis man ser sådan på det, s å var jeg kun omkring 3/10 sek. fra det hurtigste, de har kørt, så det er jeg rigtig, rigtig godt tilfreds med, når jeg tænker på det er min første test. Jeg er lidt træt lige nu, men slet ikke så træt, som jeg havde forventet. Jeg fik 116 omgange, men synes, at både nakke og arme har det bedre end jeg turde håbe. Specielt nakken er svær at træne op til de påvirkninger, man får i sådan en racerbil, men som sagt, så har den det overraskende godt. Til gengæld er jeg nu så pumpet med adrenalin fra oplevelsen, at jeg tror, jeg får endnu en nat, hvor jeg har svært ved at sove. Men derefter skal fokus tilbage på Formel Ford, hvor jeg skal koncentrere mig om næstsidste afdeling på Padborg Park i den kommende weekend”.


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Carlin Motorsport
  • Pembrey
  • Magnussen til F3 test hos Carlin
  •      ASETEK SIMSPORTS