Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC-Basen Super Challenge

TH Motorsport til 'Padborg Super Prix'

Super
Challenge 

18/09/08 

MC-Basen Super ChallengePadborg Super Prix er 7. afdeling af MC-Basen Super Challenge, der køres på Padborg Park den kommende weekend
Næstsidste afdeling i MC-Basen Super Challenge køres som en afdeling af DTC serien den 20. og 21. september på Padborg Park. Steven Tirsgaard og Steen Hansen deltager for teamet i denne weekend på deres Yamaha YZF R 6'ere.
 

Kørerne i motorcykel serien kører tidtagning lørdag kl. 09.25 og igen kl. 13.30. Søndagens første løb køres kl. 11.50, mens det sidste løb køres kl. 16.05 i forlængelse af finalen i DTC. Den højeste fart når motorcyklerne for enden af langsiden med en hastighed på lige under 260 km/t., det klart hurtigste under weekendens løb.

Der kommer gæster til teamet på Padborg Park, hvor de er sammen med os både lørdag og søndag til henholdsvis tidtagning og de gældende løb. Steven Tirsgaard havde ved sidste løb på Padborg Park i juni nogle meget tætte dueller med Ulrik Døssing Nielsen og Allan Howard Christiansen, og det bliver spændende, om han kan trække fra dem under søndagens løb. Under sidste løb i juni blev han placeret lige mellem de 2 konkurrenter. Steen Hansen var ved juniløbet efter 3 kløveret, nu håber vi han kan koble sig på dem.


(Foto: Morten Kimer Hansen)

Steven Tirsgaard siger op til løbene. ”Jeg vil forsøge, at placere mig forrest i 3 kløveret med Ulrik Døssing Nielsen og Allan Howard Christiansen, men det bliver svært, at holde de hurtige Super Bike maskiner bag mig på langsiderne, men forsøget skal gøres. Det er urealistisk, at komme helt frem til fronten i feltet” slutter Steven.


(Foto: Morten Kimer Hansen)

Steen Hansen udtaler. ”Jeg vil forsøge, at fortsætte linien fra Sturup Raceway, hvor jeg kørte over målstregen foran Ulrik Døssing Nielsen, men jeg er godt klar over, at det bliver vanskeligt, idet han har mere fart i sin Super Bike maskine på den hurtige Padborg Park bane. Ved sidste løb på Padborg Park kørte Ulrik meget hurtigt på langsiden, og endte foran mig” slutter Steen.

Martin Speed of Light
TH Motorsport


Læs mere om:
  • Steen Hansen
  • Steven Tirsgaard
  • Padborg Park
  • 21/09/08 - Padborg Park - Super Challenge - DM
  •