Peugeot Køge Sport tog fuld hus

207 Spider Cup
DK

18/09/08

207 Spider CupI forrige weekendes løb på Sturup Raceway (Sverige), gik alt op i en højere enhed for Peugeot Køge Sport. Først og fremmest sikrede Ronny Wechselberger sig mesterskabet i Peugeot Spider Cup 2008, og teamets anden kører Mike Mathiesen lagde sig op på en samlet 2. plads.

For Mike Mathiesen var denne weekend helt speciel ”Det er så fedt” fortæller den storsmilende Mike Mathiesen efter 2 heat og fortsætter ”Sidste løb på Jyllandsringen gik rigtig dårlig og jeg fik ødelagt min bil, men nu kom det jeg har ventet så længe på, 2 sejre det er simpelthen en helt suværen følelse at krydse målstregen først og så 2 gange i streg.”

(Foto: Kim Igel)

Men det var ikke kun Mike der var godt kørende i weekenden for han havde Ronny Wechselberger lige bag sig i begge heat hvor peugeot Køge sports biler krydsede målstregen først i begge heat. ”Hvis vi nu skal se på det med mesterskabsbriller, så er jeg tilbage i kampen om andenpladsen som jeg fører lige nu med 2 point foran David, for Ronny har sikret sig mesterskabet og et stort tillykke til ham”

Men det var jo ikke kun Mike der var storsmilende søndag eftermiddag, dette kan også kun sige om mesteren Ronny Wechselberger:
”Så lykkedes det, endelig er jeg sluppet af med uheldet fra den første del af sæsonen og sikret mig mesterskabet før det sidste løb på Padborg Park, det eneste der kan gøre sæsonen bedre er at slutte af med en sejr på Padborg park” fortæller Ronny Wechselberger efter racet som sikrede ham sejren.

Teamchefen Jesper Lund var også i det høje humør efter weekendens bedrifter.
”En ting er at vi har sikret os mesterskabet, men vi har også bevist at vi er meget konstante med 9 sejre ud af 13 mulige, også selvom vi døjede med nogle problemer i starten, men året er ikke omme endnu, vi skal først lige have Mike til at køre den samlede 2. plads ind i det samlede mesterskab i det sidste løb på Padborg Park” - fortæller Jesper Lund efter en helt suveræn weekend i Sverige.