Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

KF2

Team LEKS Thai racing til World Cup i Italien

KF2 
18/09/08 

Daniel og Dear Schilling deltager begge, i årets uofficielle verdens mesterskab i go-kart klassen KF2, løbet afvikles på den syd italienske bane i La Conca, samtidig med at der køres Verdens Mesterskab KF1.
 

Der deltager i alt 98 kørere fra 25 forskellige nationer, og alle er enten kvalificerede i de forskellige kontinentale mesterskaber. eller så er de udtaget, fordi de ligger i toppen af deres nationale mesterskaber.
Så ingen tvivl om at, der er samlet 98 af de allerbedste KF2 chauffører fra hele verden.

Danmark stiller med 5 kørere, og deriblandt har vi brødrene Schilling.

 • Dear Schilling som kvalificerede sig på fornemste vis, først med en super 2. plads til den nordlige EM kvalifikation, for derefter at besætte den samlede 2. plads i Dansk super Kart.
 • Daniel Schilling scorede en samlet 15. plads i årets Viking Trophe, hvilket gav adgang til World cuppen.


  Brøderne Schilling starter i forreste række til Super Kart.
  (Foto: LEKS Thai Racing)

  Forberedelserne har været lange og hårde op til den store weekend, team chef Dan Schilling havde besluttet at, der skulle køres med Kosmic go-karter og Vortex motore og det skulle lige passes ind.
  Der er ligeledes kørt 3 testdage på banen, og det foregik med stor succes, begge kørere ser ud til at trives med deres nye grej.
  Mekanikerne Jacob Bachiry og Ivan Holmstrøm er nu kommet til teamet og alt skulle være klar til de første træninger torsdag eftermiddag.


  Brøderne fører feltet på Grindsted go-kart bane.
  (Foto: LEKS Thai Racing)

  Banen er 1250 meter lang, der køres med uret, og banen har 9 højre og 6 venstre sving. Det er en rimelig teknisk bane som giver flere chancer for overhalinger.
  Da KF2 klassen startede sæsons WKS, var det på La Conca banen og vinderen blev Italieneren Aniello Smarrazzo, og det var Paolo De Conto der kørte hurtigste tid, med tiden 47.865, hvilket svarere til en gennemsnit fart på 95 km/t.
  Sidste års vinder af World cuppen Michael Ryall deltager nu i VM klassen KF1.

  Løbet kan følges hele weekenden på følgende link, og Dear Schilling kører denne gang med nr. 144 og Daniel med nr. 143:
  CIKFIA.com

  VM i KF1 kan følges direkte på Eurosport, fra kl. 14.30, men desværre har ingen andre tv stationer, fundet vejen, til en af årets største motorsports begivenheder med dansk deltagelse.

  LEKS Thai Racing


  Læs mere om:
 • Dan Schilling
 • Daniel Schilling
 • Dear Schilling
 • LEKS Thai Racing Team
 • La Conca
 ASETEK SIMSPORTS