Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Svær weekend venter for Team Telesikring Racing

Danish
Touringcar
Challenge 

18/09/08 

Tom Pedersen vil forsøge at udnytte weekendens chancer til fortsat at være med i medaljekampen i DTC
Kampen om årets DTC-titel spidser til. Næstsidste afdeling af mesterskabet køres i weekenden på Padborg Park, og her har Team Telesikring Racings Tom Pedersen en føring at forsvare. Men det bliver svært. DTC-reglementet foreskriver, at man ikke må medregne sine fire dårligste resultater, og her kommer Tom Pedersen til at sætte points til, da han har scoret i alle løb på nær et i år.
 

- Sådan er det bare, men det viser da, at vi har holdt os på banen, siger Tom Pedersen, der dog forudser en svær weekend i det sønderjyske.


(Foto: Jeppe Rimmen)

- Jeg har meget vægt i bilen efter sidste weekend, så det bliver svært. Chevrolet plejer også altid at gøre det godt, så det er vigtigt for mig, at jeg holder mig tæt på Henrik Lundgaard, for at han ikke får flere points end mig i nettoregnskabet. Michael Outzen er selvfølgelig også farlig, men jeg tror desværre ikke, at vi kan have farten med den vægt, vi skal have i bilen. Men vi må bare prøve at være med oppe foran og tage de chancer, vi kan tage, men så heller ikke risikere mere end det.

Målsætning om top 5-placeringer
Gennem de meste af sæsonen har Team Telesikring Racings Tom Pedersen kæmpet om mesterskabsføringen sammen med feltets to Chevrolet-biler samt Jan Magnussen. Men ved løbet på Padborg Park tror han, at der bliver flere, han skal kæmpe med.

- Kristian Poulsen har jo fundet farten sidste gang på Sturup, og det har Michel Nykjær også, og jeg tror på, at de kan tage noget af det med til Padborg. Det samme gælder med Hondaerne og Robert Schlünssen, som er hurtige dernede. Der er mange i top 8, så det vil blive tæt. Men jeg skulle gerne ligge i top 5, siger Tom Pedersen.


Hvor Tom Pedersens sejr og andenplads på Sturup Raceway har givet ham mere succesballast i bilen, ser situationen helt anderledes ud med Peter Ager.

- Jeg er da gudskelov sluppet af for mange af de kilo, jeg fik proppet i min bil sidste gang efter løbet på Jyllandsringen. Det ser fornuftigt ud, og det var det egentlig også sidste gang. Sidste gang vi var på Padborg Park, gik det ikke superstærkt til testdagen, men da det kom til løbet havde vi farten, så skulle vi ikke også gøre det denne her gang, siger Peter Ager.


(Foto: Jeppe Rimmen)

- Jeg er rimelig fortrøstningsfuldt med hensyn til resultatet. Kunne man snige sig på podiet i privat cuppen, ville det være dejligt? Så vil jeg ikke sige nej tak, hvis chancen skulle byde sig. Alt i alt tror jeg nok, at det skal gå. Hvis bare vi kunne undgå nogle buler, vil det være fint, slutter Peter Ager.

Team Telesikring Racing


Læs mere om:
 • Peter Ager
 • Tom Pedersen
 • Team Telesikring Racing
 • Padborg Park
 • 21/09/08 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her