Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Steen Johansen Rallying til 4. afdeling

DM Rally 
22/09/08 

- af DM i rally
Lørdag og søndag den 13. - 14. september blev 4. afdeling af DM i rally kørt i Kettinge på Falster. På deltagerlisten, som havde 54 startende, stod Køge-teamet: Steen Johansen Rallying til start.
 

Løbet var året største og mest krævende, både for biler og mandskab. Løbet startede lørdag kl. 20:00 og endte søndag kl 16:30, dog med ca. 4 timers søvn imellem lørdag og søndag.

Teamet startede løbet, med nogle "okay" tider, men sidst på aften faldt tempoet, måske fordi Steen op til løbet, ikke var helt rask.
Søndag morgen ved restart var teamet klar igen, og første halvdel af søndagens løb, forløb tilfredsstillende, dog blev teamet efter middag ramt af 2 punkteringer, men havde kun 1 reservehjul med i bilen, og dette kom til koste et mindre tidstab.

Som en ekstra appetitvækker, havde løbsledelsen/beboerne henlagt en speciel-prøve midt inde i selve Kettinge (en by på størelse med Herfølge), og beboerne stod i deres villahaver og heppede på racer-bilerne, hvilket gav en helt speicel stemming.

Steen Johansen/Uffe Jørgensen endte på en samlet 9. plads og løbet bliver senere sendt på TV 2 Sport.

Steen Johansen rallying har følgende lokale samarbejdspartner: Dana Lim og Line kreativ skiltning

Avj


Læs mere om:
 • Nykøbing F
 • 13/09/08 - Nykøbing F - DM Rally - DM
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS