Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Vil gentage sejren

Danish
Touringcar
Challenge 

18/09/08 

Poulsen Motorsport optimister inden Padborg Park
Racerkøreren Kristian Poulsen har endnu ikke fået armene helt ned efter sin flotte sejr i finalen i DTC-løbet på Sturup Raceway for små 14 dage siden.
 


Min sejr: Kristian Poulsen vandt sit første DTC-løb forleden dag. Og han nyder den fortsat.
(Foto: Poulsen Motorsport)

"Det smager godt at drikke af en sejrspokal fyldt med champagne, så jeg vil gøre alt for at vinde igen," siger Kristian Poulsen. Den 32-årige ejer af Poulsen Motorsport deltog i sommer med sin BMW 320 Si i tre løb til VM for standardbiler, og næppe var han vendt hjem, før han slog hele den danske elite med Jan Magnussen i spidsen. Det har givet smag efter mere:
"Hele teamet har fået et løft efter vores første sejr, og inden løbet i Padborg på søndag skal vi teste, så vi finder det rette setup. Det bliver sværere i Padborg, hvor Chevrolet plejer at være gode. Men nu ved vi, hvordan man vinder løb, og det tæller stærkt med," siger en optimistisk Kristian Poulsen.


Min konkurrent: Kristian Poulsen slog Jan Magnussen på Sturup Raceway. På søndag vil han forsøge at gøre det igen på Padborg Park.
(Foto: Poulsen Motorsport)

Den regerende DTC-mester Michel Nykjær har ikke haft en heldig sæson, og for ham handler Padborg Park mest af alt om revanche:
"Jeg havde en god bil og et godt første heat på Sturup, men i andet heat blev jeg ramt så hårdt bagfra, at bilen var færdig for den dag. I Padborg får jeg mindre ballast at køre med, og det er mit mål at være med helt fremme denne gang, siger Michel Nykjær. Han glæder sig over sin teamkammerats sejr, som han mener kommer hele teamet til gode: "Vi har alle sammen fundet farten, nu gør vi os klar til weekenden," siger Nykjær.


Min revanche: Michel Nykjær lå langt fremme i feltet, da han i sidste DTC-løb blev hårdt påkørt. På søndag vil han have revanche.
(Foto: Poulsen Motorsport)

Jesper Sylvest medgiver, at Padborg Park ligger godt til de forhjulstrukne biler, men det betyder intet for ham:
Jeg glæder mig til på søndag, for Padborg Park er min favoritbane. Sidst, vi kørte der, blev jeg nr. 3 i privatcuppen og nr. 5 generelt," konstaterer Jesper Sylvest. Han ser frem til teamets test på banen inden løbet: "Jeg håber, at vi finder endnu mere speed. Slipper vi for bulede biler, så tror jeg afgjort på et godt resultat."


Min favoritbane: Jesper Sylvest nyder at køre race på Padborg Park og håber på at gentage sit flotte resultat fra sidst, DTC besøgte banen.
(Foto: Poulsen Motorsport)

Poulsen Motorsports irske kører vil Emmet O'Brien på søndag være tilbage i sin vante, sorte BMW-racer:
"Jeg står på benene igen," smiler O'Brien, der måtte droppe sidste løb på grund af problemer med ryggen.


Min autograf: Emmet O'Brien skriver under på, at man regne med et godt resultat fra ham i weekendens DTC-løb.
(Foto: Poulsen Motorsport)

Men den er atter kommet i orden: "På søndag skal jeg køre i min egen bil, som Kristian Poulsen bragte til sejr i sidste løb, så jeg har store forventninger, efter at teamet har fundet et godt grundsetup. Jeg tror, der venter et godt resultat på os i Padborg på søndag," siger en beslutsom Emmet O'Brien.


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Emmet O'Brien
  • Jesper Sylvest
  • Kristian Poulsen
  • Michel Nykjær
  • Poulsen Motorsport
  • Padborg Park
  • 21/09/08 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •