Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car SS1

Honda ProRacing og Sunoco gi’r den gas til finalen

Special Saloon Car
SS1 

18/09/08 

I forbindelse med SSC finalen på Padborg Park den 20. og 21. september har Honda ProRacing’s hovedsponsor, Sunoco stillet deres trækker og sættevogn til rådighed for både Jakob Borum og Mikkel Holch.
 

Fra Sunoco møder Kenneth Strehle og Per Busk op med konsulentbistand, så der bliver mulighed for at få en god snak om motorolie, racefuel, bremsevæske osv. Både Jakob Borum og Mikkel Holch ved hvor meget det betyder at bruge de rigtige olieprodukter og ikke mindst brændstof. "Vi lavede en test i sommers i samarbejde med Mikkel Holch, og ved at bruge Sunoco's 102 oktan racefuel, i stedet for standard benzin fik Mikkel hevet hele 21 hk ekstra ud af motoren", fortæller en lidt stolt Kenneth Strehle.


Mød Jakob Borum og Mikkel Holch i Sunoco’s sættevogn til SSC Finalen. Her er den fotograferet ved et drag-racing arrangement på Hockenheim.
(Foto: Sunoco Danmark)

Udover bare at snakke om racefuel og special olie produkter vil ProRacing medbringe et repræsentativt udvalg af Sunoco’s produkter, som kan købes direkte fra sættevognen. Muligheden for at købe Sunoco’s produkter, gælder både racerteams, og til det publikum, der vil prøve nogle af markedets bedste olier i deres biler og motorcykler.

Ved siden af det faglige vil der også være lidt til den søde tand, for "Det gamle bageri" fra Støvring møder op med smagsprøver på deres småkager, og der vil være varm kaffe på kanden til dem der kommer på besøg i teltet.

På banen vil Jakob Borum og Mikkel Holch gøre deres til, at der bliver noget tæt og spændende motorløb at se på, og mon ikke også de øvrige kørere i SSC vil gøre deres til at skabe god underholdning. Går det efter planen vil de to Sunoco sponserede Honda kørere slutte på henholdsvis anden og tredje pladsen i SS1. Hvor Jakob Borum er sikker på sin 2. plads i SS1, så vil kampen om 3 pladsen først blive afgjort efter det ternede flag i heat 2 søndag eftermiddag, da det kun er 7 og 9 point der skiller nr 3 fra henholdsvis nr 4 og 5 i SS1. Derudover kører Jakob Borum for at bevare sin 3. plads i den generelle stilling i Special Saloon Car.


Jakob Borum og Mikkel Holch vil sammen med kollegaer og konkurrenter sørge for at publikum får noget spændende ræs at se på banen i SSC.
(Foto: keldolfert.dk)

Sunoco sponserer yderligere 2 deltagere i weekenden på Padborg Park, nemlig Jason Watt i DTC, og Ole Luton i Advan Cup, og det skal blive spændende at følge om det endelig skal lykkedes for Jason at komme på podiet.

På gensyn hos de 2 Honda racere til en småkage og en snak om motorolie den 20. og 21. september på Padborg Park, og ikke mindst til spændende motorløb på banen.

Honda ProRacing
Keld O. Dohm


Læs mere om:
  • Jakob Borum
  • Jason Watt
  • Mikkel Holch
  • Ole Luton
  • Honda ProRacing
  • Padborg Park
  • 21/09/08 - Padborg Park - Special Saloon
  •