Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Martin Pedersen viste talentet

DM Rally 
21/09/08 

Martin Pedersen og Teddy Grasson deltog med stor succes i den lange og meget krævende fjerde afdeling af DM.
 

Alle konkurrenter var tilmeldt og der var lagt op til den store kamp i klassen. Tilmed stillede den tidligere danske mester i sport 1400, Anders Rygaard op. Han havde erhvervet sig vinderbilen fra sidste sæson, og det var en hurtig cocktail!


(Foto: PG Rallysport)

Der var enighed hos PG Rallysport om at tage det roligt om aftenen og se tiden an, da det var et langt og meget krævende løb for teamet og ikke mindst rallybilerne. Desværre viste løbet sig så hårdt, at flere af konkurrenterne måtte give op i løbet af natten og endnu flere da det blev lyst om søndagen.

Martin Pedersen og Anders Rygaard lagde ud i et voldsomt tempo, og satte alle andre konkurrenter i klassen godt til vægs.

Rygaard lagde ud i højeste tempo om lørdagen og viste hvordan det skulle gøres, så målet om søndagen var at vinde enkelte prøver foran den tidligere mester. Et mål der betød meget for Martin Pedersen: ”Mange havde sagt til mig inden starten, at Rygaard ville køre fra os. Så at vise folk og mig selv, at jeg kan være med helt fremme, betød meget for mig. Dog mener jeg at Rygaard fortjente at vinde, for han kørte stærkt. Men på den anden side, så skal man jo i mål. Og når vi vinder halvdelen af prøverne foran Rygaard om lørdagen, så er vi vist også rimelig værdige til sejren i klassen. Men vi var godt forberedte og viste endnu engang at når materiellet holder, ja så vinder vi!”

PG Rallysport ender som vindere af klassen Sport 1400, og øger dermed føringen med 20 point. Med 40 point tilbage at køre om, og et forspring på 25 point, ser det meget fornuftigt ud for teamets mesterskabs chancer.

En stor indsats blev endnu engang udvist af teamets to mekanikere, Steffen Vilsbøll og Steffen Bruun. De fik virkelig teamets Peugeot 106 kit car til at fungere perfekt.

Vi ønsker Brian Madsen og Henrik Vestergaard i Peugeot 207 super 2000 tillykke med sejren, som vindere af Kettinge SydhavsRally 2008.
Og stort tillykke til Kenneth Madsen og teamet bag ham der allerede kan kalde sig Dansk Mester 2008, med to afdelinger tilbage.

PG Rallysport vil gerne takke alle sponsorer for den fantastiske støtte som gør dette muligt.

Næste løb for PG Rallysport er pt. KDAK Rally 2008 ved Odense den 26. og 27. september. Som også delvist vil foregå i de mørke nattetimer.

PG Rallysport


Læs mere om:
 • Martin Pedersen
 • Teddy Grasson
 • PG Rallysport
 • Nykøbing F
 • 13/09/08 - Nykøbing F - DM Rally - DM
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS