Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Peugeot vinder DM4

DM Rally 
20/09/08 

Brian Madsen leverede sin anden sejr i træk og henter 20 vigtige point til Peugeot i kampen om det Danske mesterskab.
 

Det er en glad men træt chauffør i Peugeots 207 Super 200,0 som kan se tilbage på en weekend fyldt med gode oplevelser. Vi var meget skeptiske inden start eftersom de første 6 hastighedsprøver skulle køres fra kl. 20-02.00 lørdag nat, det er længe siden jeg har kørt i mørke. Det gik dog over al forventning og vi kunne gå til køjs med en føring på godt 25 sekunder til nr. 2. udtaler Brian Madsen.

Med kun 3 timers søvn i bagagen inden start på løbet søndag morgen galt det om at holde koncentrationen. Trætheden var stor - men med en solid og stabil kørsel hele søndagen kunne Brian Madsen og Henrik Vestergaard kåres som vindere af DM4 med godt 30 sek. ned til nr. 2.


(Foto: Racefoto.dk)

Førte fra start til mål
Sejren blev vundet helt suverænt, Brian og Henrik førte fra første prøve og til slut. Holdet havde hurtigste tid af alle på 7 af de 18 prøver.

Seidler og Gravgaard udgår 4 prøver før mål
Peugeot teamets andet hold havde en lidt uheldig dag, allerede ved lørdagens sidste hastighedsprøve begyndte 307’erens kobling at volde problemer, og da det ikke er tilladt at reparere bilen i løbet af natpausen måtte holdet prøve at klare sig så godt som muligt gennem det lange rally.


(Foto: Racefoto.dk)

Koblingen begyndte at fedte, vi prøvede at skåne den så meget som muligt, det betød at v i ikke kunne give fuld gas før bilen var i 5 og 6 gear, det er meget ærgerligt, vi lå til en rigtig god placering, men den holdte desværre ikke til mål. Udtaler en meget ærgerlig Kjeld Seidler.

Resultat:
1 Brian Madsen / Henrik Vestergaard Peugeot 207 Super 2000
2 Christian K. Jensen / Søren Tøndborg Subaru WRX Sti
3 Max Christensen / Dorthe Ravn Subaru WRX Sti
4 Martin Johansen / Finn Thomsen Suzuki Swift Super 1600
5 Tim Svanholt / Per Henriksen VW Golf

Peugeot Forhandler Forening


Læs mere om:
 • Brian Madsen
 • Kjeld Seidler
 • Peugeot Sport Dealer Team
 • Nykøbing F
 • 13/09/08 - Nykøbing F - DM Rally - DM
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS