Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

”Mr. 20 %” er tilbage!

Formel 1 
20/09/08 

Willi Weber, den tidligere manager for Michael Schumacher, har for en stund glemt ”pensionist-tilværelsen” og lokker nu den nye Formel 1-stjerne Sebastian Vettel med en fortjeneste på minimum100 millioner Euro over 10 år.
 

Ikke dårligt for en ung 21-årig knægt og slet ikke for Willi Weber, som derved kan score ca. 20 % = 20 millioner Euro eller ca. 150 millioner gode danske kroner!

Da Michael Schumacher trak sig tilbage fra sin flotte Formel 1-karriere, udtalte Willi Weber:
”At han ikke længere ønskede, at være manager for unge motorsportstalenter.”
Det er dog en sandhed med visse modifikationer. I øjeblikket er Weber manager for flere unge tyske talenter bl.a. Nico Hülkenberg.
Med Sebastian Vettels ”drømme-weekend” på Monza, har ”Mr. 20 %” pludselig fået blod på manager-tanden igen!

”Jeg håber, at Sebastian ringer til mig hurtigst muligt” - har Weber udtalt til tyske 'Bild Zeitung', ”Jeg er parat til at hjælpe ham bedst muligt!”

Weber har for alvor fattet interesse for Formel 1´s nye ”Shooting Star”, fordi han (Vettel) selv ordner alt hvad der har med hans karriere at gøre.

”Det er ikke holdbart i længden” - fortsætter Weber, ”Da jeg var manager for Michael Schumacher, var arbejdsfordelingen klar.. han kørte og jeg ordnede resten. Formel 1 i dag har ikke plads til fejl. Derfor er en manager, ven og beskytter meget vigtig, især for en ung gut som Sebastian!”

Og så er der jo lige pengene. Om man kan lide Willi Weber eller ej, så er han dygtig som manager. I sine sidste år tjente Schumacher over 70 millioner Euro (ca. 600 millioner kroner !) om året, takket være Webers management. Sebastian Vettel tjener i år ca. 1 million Euro.

Willi Weber har en plan:
”Sebastian Vettel er 21 år, der er mindst 15 'gode år' tilbage i Formel 1. Når hans kontrakt med Red Bull udløber, skal han til et top-team, det er her pengene og de store sponsorer er. På ti gode år kan han tjene mindst 100 millioner Euro, det er 10 millioner om året. Det er bestemt ikke urealistisk.”

Der er jo argumenter der er til at forstå. Så er det bare lige, at få den unge meget sympatiske og jordnære gut fra Heppenheim i sydvesttyskland med på ideen!

Them

Læs mere om:
  • Sebastian Vettel
  •