Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

DTM på Champs Elysées

DTM 
17/09/08 

DTMDen 26. september vil gaderne i Paris´ centrum genlyde af ”DTM-Sound”!
Som et led i promoveringen af DTM-løbet på Le Mans kører Tom Kristensen og Alexandre Prémat fra Audi lejren sammen med Mercedes Benz kørerne Ralf Schumacher og Bruno Spengler en demo-tur på en rute i ”byernes by”´s centrum.
 

Turen starter kl. 10:45 på ”Place du Marechal de Lattre de Tassigny”(!). Turen går (kører) derefter over kendte gader og pladser som ”Place Charles de Gaulle”, ”Boulevard Haussmann”, Place de la Concorde”, ”Champs Elysées”, ”Place des Invalides”, ”Avenue de New York” og til sidst lander DTM-bilerne på ”Place de Varsovie”. Forventet ankomst kl. 11:20.

Derefter er der Foto-session foran Eifel-tårnet. På ”Place de la Concorde”, hvor bilerne kører en hel ”omgang” passeres FIA´s hovedkvarter. Det hele afsluttes med en pressekonference i FFSA´s (det franske motorsportsforbund) lokaler.

Hans Werner Aufrecht, grundlæggeren af AMG, nu formand i DTM-organisationen ITR´s bestyrelse, er meget begejstret for denne event:
”En bedre reklame for DTM-løbet på Le Mans kan vi simpelthen ikke få. Der er flere eksempler på lignende events i større byer, hvor DTM-biler har givet opvisning, men denne optræden på gaderne i Paris, det er nok et ”highlight”. Interessen for DTM-løbene udenfor Tyskland har været stigende i de senere år, og vi forventer mange tilskuere i Le Mans!”

Them

Læs mere om:
  • Alexandre Premat
  • Bruno Spengler
  • Ralf Schumacher
  • Tom Kristensen
  • Bugatti
  • 05/10/08 - Bugatti - DTM
  •