Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Advan Cup

Højris kommer med topshinet bil

Advan Cup 
16/09/08 
Yokohama

I den kommende weekend skal Lars Højris igen på banen i Advan Cup mesterskabet, denne gang gælder det Padborg Super Prix. Lars kommer med en gennemrenoveret bil, efter en uheldig weekend på Sturup Raceway for 14 dage siden.
 


Lars Højris.
(Foto: Motorsporten.dk)

Lars Højris har sammen med Autoforum Racing Team Silkeborg haft motoren ude af deres Peugeot 307 EPO III, for at få den renoveret. Motoren er på vej tilbage til teamet nu og man forventer at arbejde det meste af natten med at få sat motoren tilbage i bilen. Efter planen skal Lars ud og teste på Padborg Park i morgen (onsdag) eftermiddag.

Herefter forventes bilen at være helt klar til at køre på Padborg Park i weekenden, hvor Lars kommer helt uden ekstra succesballast, dermed er både han og bilen toptrimmet til atter at køre med helt fremme i feltet i Advan Cup.

Lars tror på, at han kan være med helt fremme i Advan Cup feltet og da vejrudsigten for den kommende weekend også ser fornuftig ud, er der basis for at kunne få en masse gode point med hjem - Og målet for weekenden er intet mindre end at komme på podiet.


Lars Højris.
(Foto: Motorsporten.dk)

Inden denne weekend er Lars Højris placeret på den samlede 5. plads i Advan Cup mesterskabet

Weekendens Advan Cup program:
Lørdag den 20. september 2008
11:10 Træning
14:45 Tidtagning

Søndag den 21. september 2008
09:35 Løb 1
15:05 Løb 2

Vejgaard

Læs mere om:
 • Lars Højris Nielsen
 • Autoforum Racing Team Silkeborg
 • Padborg Park
 • 21/09/08 - Padborg Park - Advan Cup - DM
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS