Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Historisk 1965 mesterskab

Topplacering til Steen DupontCarsale Motorsport

Historisk
1965 mesterskab 

10/09/08 

- fra Carsale Motorsport
Efter Jyllands-Ringens Grand Prix ligger Benny Hall nu først med 154 point i mesterskabsstillingen i 65 klassens division A4, selvom han var uheldig om søndagen og måtte fuldføre på 3 cylindre på grund af en mekanisk defekt.
 


Benny Hall.
(Foto: Motorsporten.dk)

Steen Dupont der kører den første sæson i år, efter at have holdt pause i 20 år aktivt indenfor motorsporten, har præsteret at komme med op foran fra starten af, og fik en 2. plads i division A4 om lørdagen, samt få den første sejr hjem i hus om søndagen, således at han nu ligger på en samlet 2. plads i division A4 efter Benny Hall.


Steen Dupont.
(Foto: Motorsporten.dk)

Næste race bliver på Sturup Raceway i Sverige den 20. - 21. september, hvor Carsale Motorsport håber at Benny Hall kan fastholde sin føring, og Steen Dupont kan bliver nummer 2 i samlet stilling i division A4, ved at køre lidt teamwork race.


(Foto: Kim Dupont)

Billedserien herover viser hvordan man kan lave en perfekt ovrehalling op mod hesteskoen på Jylland-Ringen på ydersiden - uden at gøre det for gult flag!
Steen Dupont passere her Oscar Davidsen Siesbye, begge to i Ford Lotus Cortina.

Carsale Motorsport presse


Læs mere om:
  • Benny Hall
  • Steen Dupont
  • Carsale Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 17/08/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •