Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Advan Cup

HP Racing kører efter podieplaceringer

Advan Cup 
16/09/08 
Yokohama

HP Racing fik desværre ikke gentaget successen fra sidste sæson på Sturup Raceway, men sæsonen er ikke slut endnu, og derfor er det et veloplagt team der møder op til årets næstsidste løb i Advan Cuppen på Padborg Park.
 

Trods rigtige gode forberedelser lykkedes det desværre ikke for Nick Reimersø og HP Racing at gentage successen fra 2007 på Sturup Raceway. Men der er stadig noget at køre om og derfor kommer HP Racing til Padborg Park med godt humør og en god holdånd.

Holdånden var nødvendig grundet de store mekaniske problemer med gearkassen på Sturup Raceway. Men ny dele er bestilt og teamet er i øjeblikket igang med at forberede bilen til den kommende weekends udfordringer på Padborg park.


Nick Reimersø håber på succes på Padborg Park
(Foto: Motorsporten.dk)

Padborg Park har tidligere bragt podieplaceringer til Nick Reimersø. Via sin deltagelse i Suzuki Swift Challenge har Nick Reimersø hentet flere andenpladser her. Og med de gode omgangstider som Nick Reimersø kørte på Sturup Raceway, så er kampånden så absolut til stede.


Nick Reimersø har tidligere haft gode resultater på Padborg Park
(Foto: Motorsporten.dk)

Målsætningen for resten af sæsonen for Nick Reimersø er at komme på podiet. Forhåbningerne på et større avancement i den samlede stilling er desværre væk, men der kan stadig nå at komme pokaler i skabet derhjemme. Gåpå modet fejler i hvert fald ingenting, hverken hos Nick Reimersø eller hos resten af HP Racing.

Dons

Læs mere om:
 • Nick Reimersø
 • HP Racing / Henrik Poulsen
 • Padborg Park
 • 21/09/08 - Padborg Park - Advan Cup - DM
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS