Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Streetfire Racing fortsætter fremgang

DM Rally 
18/09/08 

- ved DM4
Streetfire Racing med Klaus Hammer i spidsen er efter weekendens deltagelse i dette års SydhavsRally ved og omkring Kettinge meget tilfredse med den fremgang som teamet oplevede.
 

Rallyet som strakte sig over 2 dage med start lørdag aften, var dette års længste DM afdeling med ca. 240 prøve kilometer.
De mange kilometer og det, at man startede kl. 20.00 lørdag aften satte både bilerne, chaufførerne og de forskellige teams på lidt af en prøve. Det viste sig da også som løbet skred frem, at rigtig mange måtte lade sig udgå med enten mekanisk defekt eller på grund af andre fejl. Rallyfeltet der talte 52 tilmeldte endte med at kun 25 biler gennemførte dette års SydhavsRally


(Foto: Michael Iversen)

Streetfire Racing der havde sat sig det mål at få så meget erfaring med bilen ved dette rally, havde en fin weekend, hvor alt bare klappede, og hvor kørerne og resten af teamet fandt en rigtig god rytme som rallyet skred frem.

Klaus Hammer:
Vi har haft en rigtig god weekend hvor bilen kørte rigtig godt, og hvor Marc og jeg fandt en rigtig god rytme efterhånden som rallyet skred frem.
Jeg er rigtig vild med aften prøverne, de var virkelig sjove at køre, alle ens sanser er ekstra spændte i mørke.
Vi er begyndt at kunne kæmpe med nogle af de andre i klassen, og fik en rigtig god fart i bilen på nogle af prøverne.


(Foto: Michael Iversen)

Streetfire Racing endte på en generelt 6. plads. Et resultat man ikke havde forventet kunne opnås allerede. I klassen blev det til en 3. plads efter man havde kørt nogle rigtige hurtige tider i løbet af dagen, hvor man bl.a. opnåede at køre i top 5 en del gange.

Peter Ackermann:
Det har for os været et rigtig godt rally. Vi har fået en masse erfaring med hjem, og at vores fremgang fortsætter, som alle i teamet har arbejdet meget på at opnå, er for os meget glædeligt.
At vi skulle slutte så højt oppe i feltet, giver jo bare en masse motivation til at forsætte, og til at arbejde videre, og så håbe på, at vi kan udvikle tingene i den rigtige retning.

Vi ønsker Brian Madsen/Henrik Vestergaard og resten at Peugeot Sport tillykke med deres flotte sejr.
Et stort tillykke skal også lyde til Kenneth Madsen der allerede efter 4. afdeling kan kalde sig Danmarks Mester 2008 som en af de yngste nogensinde. Det bliver spændende at følge dette super talent.

Resultat:
Brian Madsen/ Henrik Vestergaard 1:58:04.842
Christian K. Jensen/ Søren Tøndborg 1:58:35.944
Max Christensen/ Dorte Ravn 1:59:06.079
Martin Johansen/ Finn Thomsen 1:59:43.132
Tim Svanholt/ Per Henriksen 1:59:50.981
Klaus Hammer/ Marc T. Smith 2:00:37.572

Streetfire Racing
Michael Iversen


Læs mere om:
 • Klaus Hammer
 • Marc T. Smith
 • Streetfire Racing
 • Nykøbing F
 • 13/09/08 - Nykøbing F - DM Rally - DM
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS