Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car SP4

Peter Vesti vil videre frem

Special Saloon Car
SP4 

17/09/08 

Peter Vesti møder op til SSC sæsonens sidste løb på Padborg Park i den kommende weekend som nykåret mester i SP4 klassen. Alligevel hviler han ikke på laurbærrene.
 

En lang og drøj sæson er ved at finde sin afslutning. Peter Vesti har gennem hele sæsonen arbejdet sammen med sine mekanikere på at finde det helt rigtige setup til bilen. Ved 'Copenhagen Racing Grand Prix' på Sturup Raceway ramte man endelig det helt rigtige setup, og det endda på en bane hvor Peter Vesti ikke havde kørt før.


Peter Vestis vinderbil
(Foto: Motorsporten.dk)

Men derfor er der stadig ting der kan gøres bedre, og i den mellemliggende periode har Peter Vesti sammen med sit hold af fremragende mekanikere, igen været igang med bilen. Finalen skal køres som ethvert andet løb.

Til løbet på Padborg Park skifter teamet blandt andet koblingen for at være sikker på at den ikke sætter Peter Vesti ud af løbet. Desuden er der flere kosmetiske ting der skal udskiftes. Blandt andet skærmkanter der fik en lidt hård medfart på Sturup Raceway. Desuden bliver bilen selvfølgelig gennemgået med det sædvanlige systematiske vedligehold. Og nu hvor mesterskabet i SP4 klassen er sikret, så kører Peter Vesti efter at få så god en placering i det samlede SSC mesterskab som muligt.


Peter Vesti foran nogle af konkurrenterne
(Foto: Motorsporten.dk)

Peter Vesti oplyser desuden at bilen vil blive sat til salg. Det sker i forbindelse med at Peter Vesti vil lave et 2-bils team til næste sæson. Han har købt en Toyota Supra mere, og derfor skal hans nuværende Supra sælges. Og da det skal være et 2-bils team, vil al support og så videre selvfølgelig ske i team-regi. Dermed ligger det fast at Peter Vesti også vil være tilstede på de danske racerbaner i næste sæson.

Dons