Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

19-årig er allerede nu sikker dansk mester

DM Rally 
16/09/08 

19-årige Kenneth Madsen fra Dianalund er allerede nu sikker dansk mester 2008, han vandt sin klasse i weekendens kraftprøve, DM4 Kettinge Sydhavs Rally, på Lolland og det konsoliderede hans placering i mesterskabet. Ret markant!
 

2008 har åbenbaret en helt enestående situation for den 19-årige rallykører fra Dianalund. I hans første sæson i dansk rally, kan han allerede efter fire afdelinger af mesterskabsserien erklærer sig dansk mester i klassen for ’Standardbiler med 2 WD’. Ingen konkurrenter kan indhente hans forspring i de resterende 2 DM-rallies. Kenneth er formentlig den yngste kører nogensinde i Danmark, som vinder et dansk rallymesterskab under Dansk Idræts Forbund og tilmed så tidligt på sæsonen. Han er meget glad lige nu og det er elite sektionen i Dansk Automobil Sports Union formentlig også. De satsede på ham og vandt. Her er et enestående talent, som har chancen for at yde noget stort.


Kenneth Madsen brugte hele vejen og lidt til, for at vinde klassen i DM4 Kettinge Sydhavs Rally.
(Foto: Brian Juel)

Kenneth Madsen har heldigvis et gen af ydmyghed og respekt. Det viser han, når han i denne situation husker de folk som hjælper til i kulissen. Han siger tak. Til Suzuki Rally Team, DASU Elite Organisation, servicefolkene, familien og vennerne. Han er også hammer stolt og han ved godt han kan noget særligt med en bil. En viden som i fremtiden skal optimeres og forvaltes optimalt.

Selvom mesterskabet er kørt i hus, så skal resten af DM-sæsonen gennemføres, helt som normalt. Der skal køres rally med det mål, at blive endnu mere fortrolig med bilen og få yderligere rutine. Det er immervæk kun et år siden licensen blev indløst!

Suzuki Motorsport


Læs mere om:
 • Kenneth Madsen
 • Nykøbing F
 • 13/09/08 - Nykøbing F - DM Rally - DM
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS