Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault 2000 Europa Serie

Supertilbud til Johan Jokinen fra spansk team

FR 2000 EU 
15/09/08 

Formel Renault 2000 Europa Serie – skal køre Eurocup i Formel Renault 2.0 i Estoril og Barcelona
Johan Jokinen har i år markeret sig stærkt på topplan i europæisk Formel Renault 2.0, senest i slutningen af august med en podieplacering i Northern European Cup på Nürburgring i forbindelse med World Series by Renault.
 

Nu har det spanske team iQuick fra Valencia henvendt sig til Johan og tilbudt frit sæde til de to sidste løb i Eurocup henholdsvis i Estoril og Barcelona.


Nye opgaver venter Johan Jokinen.
(Foto: JJRacing)

”Jeg er meget glad for tilbuddet. Jeg havde oprindelig håbet på at kunne køre de tre sidste løb i Eurocup, men det rakte budgettet i den sidste ende ikke til. Nu har jeg pludselig fået muligheden for at få de sidste to afdelinger med. Det er vigtigt for mig at få et par løb i Eurocup som forberedelse til næste sæson.”

Johan skulle ellers slutte sæsonen i Spa den første weekend i oktober, hvor sidste afdeling af NEC afvikles. Nu bliver programmet så udvidet med to løb henholdsvis den. 25.-28. september i Estoril og den 16.-19. oktober i Barcelona.

JJRacing


Læs mere om:
  • Johan Jokinen
  •