Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperLeague Formula

Kasper Andersen og Olympiacos i Farum

SuperLeague 
15/09/08 

Den danske racerkører Kasper Andersen møder i dag sin nye klub Olympiacos på Farum Arena
dag kan du møde Kasper Andersen og Fodboldklubben Olympiacos på Farum Park Kl. 19.15, hvor klubben har arrangeret en pressemøde om det nye samarbejde i Superleage Formula. Pressemødet vil foregå i forbindelse med træningen, hvor Kasper for første gang skal møde spillerne og lederne i den græske storklub.
 

Kasper Andersen deltager i den nye formelklasse, Superleague Formula, hvor det er store og berømte fodboldklubber, der står bag serien, og her har Kasper sikret sig et sæde hos græske Olympiacos.


(Foto: Superleague Formula)

Der vill være muligt at tage billeder af Kasper og spillerne. Kasper kan fortælle om den nye Superleague Formula, og hans målsætning for samarbejdet med Olympiacos i Superleague Formula.

Tirsdag den 16. september er der også mulighed for at stifte bekendtskab med Kasper, når han sammen med de mange fans fra Olympiacos skal overvære kampen på Farum Park.


(Foto: Superleague Formula)

Hvad er Superleague Formula?
Superleague Formula er en helt ny formelklasse, som vil tage kampen op med Formel 1. Bag Superleague Formula står nogle af verdens største fodboldklubber. Serien tæller i alt 20 forskellig klubber og 10 forskellige teams.

Superleague Formula fik verdens premiere på Donnington i England den 30. og 31. august i år. Der skal afvikles 6 løbsweekender rundt om i Europa i år. Næste år stiger det til 9 løbsweekender og planen er at nå op på 17 løbsweekender over hele verden. Der er foreløbig aftalt en periode på 9 år.

Raceren er udstyret med en 12-cylindret 4,2 liters motor, der yder 750 hk. Alle bilerne er ens, så her er det i høj grad op til kørerne og teamet at finde det rigtige setup. Det er da også et utroligt stærkt felt af kørere, der allerede nu tegner sig, med tidligere Formel 1 kørere og nogle af de allerbedste fra GP2.

Fra sæsonen 2009 bliver der 1 million €uro i præmiepenge hver løbsweekend, så der bliver virkeligt noget at køre om.


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • Olympiacos
  •