Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Martin Sally ser frem til Padborg Super Prix

Clio Cup - DK 
16/09/08 

Clio CupVanen tro håber Clio Cup køreren Martin Sally Pedersen fra AD Racing på regn til det kommende løb, der er nemlig ingen tvivl om at det er der han er stærkest i øjeblikket.
 

Ved det foregående løb på Padborg Park var Martin længe den hurtigste i den fri træning, mens banen var regnvåd, og ved det foregående løb på Sturup Raceway var han næsthurtigst mens det regnende - så det er tydeligt at hans store styrke ligge i regnvejrskørslerne.


Martin Sally Pedersen er suveræn i regnvejr, så det håber han naturligvis på til weekenden!
(Foto: Motorsporten.dk)

Det betyder dog ikke at han ikke kan køre i tørvejr, for også under disse betingelser kunne han sætte næsthurtigste omgangstid på Sturup Raceway, erfaringerne fra en lang sæson begynder nu at give resultat.

Siden løbet på Sturup Raceway, hvor Martin kom hjem med to 4. pladser, har der været godt tid til at servicere Clio Cup raceren, så den står toptrimmet til den kommende weekends Padborg Super Prix på Padborg Park.
Men desværre har der ikke været tid til nogle testdage på banen forud for løbet.


Der har ikke været tid til at teste i denne omgang, så Martin Sally Pedersen må tære på erfaringerne fra tidligere på sæsonen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Martin og de øvrige deltagere i Clio Cup mesterskabet skal på banen to gange både lørdag og søndag.
Lørdag køres der træning og tidtagning, med start henholdsvis 09:45 og 12:00.
Søndagens to løb starter klokken 09:05 og 13:15.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Martin Sally Pedersen
  • AD-Racing
  • Padborg Park
  • 19/08/07 - Padborg Park - Clio Cup - DK
  •