Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTC Cup

ARTS med fuldt program

DTC Cup 
16/09/08 

- til Padborg Super Prix den 20. og 21. september
Efter et par løbsweekender med kun en enkelt bil i Danish Touringcar Championship feltet, stiller Autoforum Racing Team Silkeborg denne weekend til start med begge deres Peugeot 407 racere.
 

Tirsdag testede tre kørere i ARTS teamets to Peugeot 407 DTC racere på Padborg Park, det var dels René Rasmussen og Klaus Verner der skal køre bilerne den kommende weekend, samt den tidligere DTC Mercedes Benz kører Ronnie Bremer.

Som den mest rutinerede kører i dette trekløver,var der stor tilfredshed i teamet, da Ronnie Bremer efter testen udtalte; at der er godt potentiale i bilen.
En udtalelse der kom efter kun et par testpas på Padborg Park.

Den kører der fik kørt flest testpas var René Rasmussen, der sluttede dagen af med kun at være 1/1000 sekund langsommere end Bremer.


René Rasmussen overtager den bil som tidligere blev kørt at David Falch og Petter Granlund.
(Foto: Motorsporten.dk)

Den tredje kører på banen, teamkoordinator og medindehaver Klaus Verner, fik her sit comeback som aktiv motorkører og som DTC kører.
Klaus har ikke kørt de sidste to sæsoner, og han kun fik et enkelt testpas i dag, alligevel var han kun 0,7 sekund fra de to øvrige køreres tider - ikke dårligt af en 'gammel rusten ræv'!

På trods af lidt tekniske problemer på den ene bil, betegner sportsdirektør Lars Vendelbo testdagen som vellykket.
"Banen var ikke helt optimal i dag, men alligevel kunne alle tre kørere præstere fine tider, og med lidt mere tid i bilerne er top 5 placeringer i privat cuppen bestemt inden for rækkevidde den kommende weekend" - udtalte Lars Vendelbo optimistisk på vej hjem fra Padborg Park - "jeg håber på en fantastisk weekend, både på banen, samt sammen med alle vores gæster i ARTS teamet, de skulle gerne få et godt resultat med hjem!"

Også René Rasmussen er optimistisk efter testen, og glæder sig til weekendens løb på Padborg Park.
"Peugeot raceren er en rigtig fin bil, dejlig letkørt og testen forløb fint. Jeg blev hurtigere og hurtigere for hver gang jeg var på banen, og samarbejdet med teamet fungerede fint" - var René Rasmussen's kommentar til sin første test sammen med ARTS teamet, som han roser for deres indsats - "det er et godt team, de arbejder godt sammen, der er en god ånd og arbejdet bliver udført perfekt. Så alt i alt kan jeg kun være tilfreds med dagen, og jeg glæder mig meget til weekenden, og til igen af være tilbage i DTC feltet!"


Klaus Verner overtager den bil som tidligere blev kørt at Kasper Jensen og Ronni Jensen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Comeback køreren Klaus Verner har de sidste par sæsoner helliget sig rollen som teamkoordinator i ARTS, samt støttet op om sin søn Kevin's motocross karriere - der i øvrigt mundede ud i 3. plads i Danmarks Mesterskabet i B85 Open i år.
Idag fik han så sit comeback i en DTC racer. Sidst Klaus Verner deltog i DTC klassen var i 2005, hvor han kørte den ene af ARTS teamets Peugeot 307 racere, i dag kørte han for første gang i teamets 407 racer.
Med kun et enkelt træningspas på banen, må hans tider siges at være fuldt tilfredsstillende, da han kun var 0,7 sekund fra Rasmussen og Bremer's tider.
"Det var hårdt at komme i gang igen! Jeg sad ikke særlig godt i det sæde der var i bilen, men det bliver ændret inden weekenden. Men det var sjovt at køre igen, bilen kræver dog lidt mere tilvænning før man er helt dus med den, der var lige lidt nok tid i dag" - udtaler Klaus Verner - "det er svært at sætte et mål for weekenden, men hvis det skal være, så må det være ikke at blive overhalet med en omgang!" - slutter Klaus Verner med et smil.

Du kan følge René Rasmussen, Klaus Verner og hele Autoforum Racing Team Silkeborg på Padborg Park her i weekenden, hvor de skal på banen efter denne tidsplan.

Lørdag den 20. september:
12:30 - fri træning
16:00 - 1. tidtagning
16:25 - 2. tidtagning

Søndag den 21. september:
10:55 - warm-up
12:15 - 1. kvalifikationsløb
14:05 - gridshow
14:35 - 2. kvalifikationsløb
15:35 - Finaleløb


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Klaus Verner
  • Rene Rasmussen
  • Ronnie Bremer
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Padborg Park
  • 21/09/08 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •      ASETEK SIMSPORTS