Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car SS2

Lars Østergaard ser frem til finaleløbene

Special Saloon Car
SS2 

16/09/08 

- på Padborg Park
Special Saloon Car køreren Lars Østergaard ankommer til Padborg Park, med ønsket om at gøre det ligeså godt, og om muligt endnu bedre end på Sturup Raceway, hvor det blev til to 3. pladser i klasse SS2, hvor han hører hjemme med sin Peugeot 306.
 


Lars Østergaard havde god fart i Peugeot raceren på Sturup Raceway.
(Foto: Motorsporten.dk)

Inden weekendens to løb, der i øvrigt er sæsonens sidste for Special Saloon Car kørerne, er Lars kun 2 point fra andenpladsen i klasse SS2, så der er bestemt noget at kæmpe for ved Padborg Super Prix, da mesterskabs medaljerne stadig er indenfor rækkevidde.

Lars var tidligere på året nede og teste på Padborg Park, en test der havde et meget positivt forløb, og det i kombination med lidt flere heste i Peugeot raceren til denne weekend, gør at han er meget optimistisk med hensyn til weekendens resultater.

"Jeg har haft en god test på banen, og jeg har det godt med at køre på Padborg Park" - udtaler Lars Østergaard - "i forbindelse med den almindelige klargøring af bilen efter løbet på Sturup Raceway, vil vi også forsøge at finde lidt flere hestekræfter i motoren, men det er endnu for tidligt at udtale sig om det lykkes, og hvor meget det eventuelt drejer sig om."


Lars Østergaard og hans mekaniker leder efter flere hestekræfter i Peugeot 306'eren!
(Foto: Motorsporten.dk)

Special Saloon Car kørernes program:

Lørdag den 20. september:
11:35 - 1. tidtagning
13:55 - 2. tidtagning

Søndag den 21. september:
10:00 - 1. løb
16:35 - 2. løb.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Lars Østergaard
  • Padborg Park
  • 24/06/07 - Padborg Park - Special Saloon
  •