Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Langstreckenpokal

Langdistanceløb aflyst

Langstreckenpokal 
14/09/08 

Denne weekends afdeling i BF Goodrich Endurance Series på Nürburgring's Nordsløjfe er blevet aflyst, dels på grund af dårligt vejr, dels på grund af et alvorligt oliespild på banen.
 


Det danske team GRC Racing var blandt deltagerne denne weekend på Nürburgring, men de måtte ligesom de øvrige deltagere vende hjem 'uden at være kommet i kamp'.
(Foto: Natascha Theisen)

Det dårlige vejr alene var nok ikke den afgørende faktor til at aflyse løbet, men kombineret med oliespildet fra en dieseltank på en af racerne, lige før “Breidscheid-Bridge”, måtte løbsledelsen træffe den kedelige beslutning.

Dette oliespild var ikke mindre en 800 meter langt, og på grund af regnvejret var det ikke muligt at få det fjernet igen.
Forud for dette oliespild var den fri træning først blevet udsat på grund af vejret, og da den med næsten to timers forsinkelse endelig kom i gang, blev den flaget af efter 10 minutter, på grund af et sammenstød der involverede mange biler.
Det tog over 20 minutter at få banen klar igen, og kort tid efter lækkede en af de deltagende bilers dieseltank - dermed var den løbsweekend reelt ovre!


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jan Kalmar
  • Michael Juul
  • GRC Racing
  • Nürburgring
  •