Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Advan Cup

Højris bliver klar til Padborg Super Prix

Advan Cup 
12/09/08 
Yokohama

Under det afsluttende løb i Advan Cup på Sturup Raceway sidste weekend var Lars Højris lidt uheldig. Han kom ud og ride på en curb, der rev bundkaret op på hans Peugeot 307 EPO III. Det betød at han udgik af løbet ,og det var i sig selv ikke det bedste der kunne ske for ham.
 

Efter weekenden i Sverige er bilen kommet hjem på værkstedet, hvor Lars og de andre mekanikere fra Autoforum Racing Team Silkeborg har arbejdet intenst på den siden.
Motoren er taget ud, for at det var muligt at få kigget på skaderne. Det viste sig at den skulle til en omgang renovering, da den havde taget seriøst skade!(Foto: LN-Motorsport)

Motoren er sendt over til Casper Lind Poulsen, der skal stå for både renovering og genopbygning.
Selv om tiden er ved at være knap, er Højris optimistisk og han siger, at Peugeot 307 EPO III’en bliver klar til Padborg Super Prix 20. – 21. september.

Vejgaard

Læs mere om:
 • Lars Højris Nielsen
 • Autoforum Racing Team Silkeborg
 • Padborg Park
 • 19/08/07 - Padborg Park - Advan Cup
 • 07/09/08 - Sturup Raceway - Advan Cup - DM
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS