Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Top trimmet Clio, klar til DM-fight

DM Rally 
11/09/08 

Den 13. - 14. september er det atter DM tid for den danske rally elite. Et sandt maraton på Lolland, er i vente. Ib Krag og co., er klar til igen at deltage i en tæt sekund match, i forsøget på at indhente og overhale Martin Johansen i DM for at overtage føringen.
 

”Det bliver ikke nogen let opgave, det er jeg klar over, for Martin er en god chauffør, men vi lover at give kamp, helt til mål rampen, søndag kl. 16:00,” siger Ib.

Til formålet har Clioen gennemgået en større renovering. Motoren har været i Frankrig og er netop hjemvendt og monteret, og den første test lover godt. ”Det er helt tydeligt at motoren har mere effekt, og den virker meget mere harmonisk end før, så jeg er optimistisk,” fortæller Ib.

Også gearkassen har fået en overhaling, med nye dele og generelt er hele bilen gået igennem for eventuelle fejl.

Løbet på Lolland er, med sine 242 km. hastighedsprøver, og den samlede distance på ca. 600 km., seriens længste. Løbet er delt over 2 dage, starter lørdag aften kl. 20:00 og køres så i mørke til kl. 01:30. Så skal der pakkes sammen og soves, inden det igen går løst fra kl. 08:00 søndag.
Den meget lange løbs distance og det faktum at der kun er 14 dage til næste DM, betyder at løbet skal køres taktisk. Der SKAL køres stærkt, men materiellet, skal altså også med hjem i ét stykke for at være klar til næste omgang. Hele teamet glæder sig meget til løbet, og er spændt på kvaliteten og det kun 50 mand store felt, tegner til at der vil blive køre stærkt og tæt.

IK Rally Racing


Læs mere om:
 • Ib Kragh
 • IK Rally Racing
 • Nykøbing F
 • 13/09/08 - Nykøbing F - DM Rally - DM
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS