Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Langstreckenpokal

Travl tid for GRC Racing

Langstreckenpokal 
11/09/08 

De kommende par måneder byder på adskillige udfordringer for GRC Racing. Ud over de sidste tre løb i den tyske VLN-serie er der også mindst et 24-timersløb i kalenderen. Bliver Aston Martin'en klar planlægger teamet at deltage i 12-timersløbet på Hungaroring senere på måneden.
 

Først gælder det dog den ottende afdeling af VLN på Nürburgrings Nordschleife der afholdes lørdag den 13 september.


(Foto: GRC Racing)

Reelt er det kun det syvende løb, da første afdeling blev aflyst på grund af vejret. Arrangørerne har opgivet at finde en erstatningsdato, så årets serie består således af ni løb.

GRC Racing havde oprindeligt planlagt at deltage i samtlige afdelinger, men tekniske problemer og uheld samt en løbspause efter succesen i Nürburgring 24H har betydet at teamet indtil videre har kørt tre af løbene. Et af løbene sluttede ret hurtigt med en havareret bil, mens de to andre har været anderledes successfulde, med to 3. pladser i klassen.


(Foto: Natascha Theisen)

Efter motorskiftet i maj har bilen manglet op mod 20 km/t i topfart. Den fejl er nu fundet og løst, så ambitionerne er lidt højere i den kommende weekend. En podieplacering vil stadig være tilfredsstillende, men et eller to trin højere op end de foregående gange er ikke et urealistisk mål.

GRC Racing stiller til start i BMW 120 D med Harald Hansen og Michael Juul samt teamchef Jan Kalmar som reservekører.

GRC Racing


Læs mere om:
  • GRC Racing
  • Nürburgring
  •