Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

PA-Motorsport klar til 4. afdeling af DM i rally

DM Rally 
12/09/08 

Lørdag afvikler Nykøbing F. MotorSport 4. afdeling af danmarksmesterskabet i rally, Kettinge Sydhavsrally. Det sker med udgangspunkt fra Kettinge, og det bliver nok det længste løb i denne sæson, da løbet strækker sig over 240 km hastighedsprøve.
 

1. bil starter lørdag kl. 19.50 og der skal køres 6 prøver før man forventer 1. bil ind omkring kl. 01.30 for at gå til ro for natten. Søndag starter man op igen kl. 8.00 og forventer 1. bil i mål kl. 16.40 efter af have kørt endnu 13 prøver i løbet af søndagen.


(Foto: PA-Motorsport)

Preben Andersen i BMW M3 skal have Mie Petersen med som 2. kører. Hun har tidligere været med, når Jesper Borgen, som denne gang, har været forhindret i at være med.
”De andre gange Mie har været med har samarbejdet været i top, og det forventet jeg selvfølgelig igen” siger Preben Andersen. Det er Michael Jensen og Brian Borgen der får til opgave at servicere BMW M3 så den er optimalt kørende under det lange løb.


(Foto: PA-Motorsport)

Preben Andersen har store forventninger til løbet. De er nr. 2 i den samlede stilling om danmarksmesterskabet i gruppen for ældre tunede biler, kun 1 point efter nr. 1. Strategien før løbet er at køre stabilt og sikkert, men det er jo hastighedsprøver og meget kan ske under et så langt løb.

PA-Motorsport
Heidi


Læs mere om:
 • Mie Petersen
 • Preben Andersen
 • PA-Motorsport
 • Nykøbing F
 • 13/09/08 - Nykøbing F - DM Rally - DM
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS