Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

48 minutter

Danish
Touringcar
Challenge 

12/09/08 

Stemning fra Copenhagen Racing Grand Prix
48 minutter. Så kort tid tog det Team Den Blå Avis’ mekanikere om at skifte motoren i Jan Magnussens BMW efter opvarmningen søndag formiddag.
 

Skulle Big Mag med i første løb i Copenhagen Racing Grand Prix, ville det kræve noget af en indsats fra mekanikerne. Heldigvis stod Magnussens faste mænd ikke alene med arbejdet, da hele Team Den Blå Avis – og nogle konkurrenter – strømmede til for at give en hånd med.

- Det startede rigtig skidt med motorhavariet, men så klarede mekanikerne, at få bilen klar i absolut sidste øjeblik efter en mandfolke-præstation. Det var ikke kunne mine egne mekanikere, der knoklede, men også mekanikerne fra Martins (Jensen - red.) og Schlünssens (Robert - red.) bil hjalp til, siger Jan Magnussen.


(Foto: Kim Igel)

Kort før pitten lukkede kunne 320si’eren fyres op til jubel og klapsalver – og Big Mag var ikke engang sidste mand på gridden.

Team Den Blå Avis’ hoffotograf Kim Igel var – som adskillige fotografer – på pletten og har sammensat et slideshow, hvor man kan genleve stemningen fra teltet søndag formiddag.

Team Den Blå Avis

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Team Den Blå Avis
  • Sturup Raceway
  • 07/09/08 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •