Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

To podiepladser til Jacob Ludvigsen

207 Spider Cup
DK 

11/09/08 

207 Spider CupTeam Den Blå Avis’ unge Spider Cup-kørere viser stadig fremgang. I weekendens to løb på Sturup Raceway kan Jacob Ludvigsen køre to tredjepladser i hus. Christian Ree, der i foråret fik racerdebut i Polo Cup, var blot ude i sin fjerde afdeling overhovedet. Det blev til en sjetteplads og en ottendeplads i de to løb, hvoraf det første var regnvejrsløb.
 


Jacob Ludvigsen.
(Foto: Kim Igel)

- Det var jo en fin weekend, hvor vi nu har fået lukket lidt af hullet op til de allerhurtigste. Løbene var uden den store dramatik, men vi mangler stadig lige det der halve sekund op til dem fra Køge, siger Jacob Ludvigsen og henviser til Peugeot Køge Sport, der for tiden sætter farten i Spider Cuppen.

Teamkammerat Christian Ree fik sin regnvejrsdebut på banen i det skånske.

- Det gik jo fint, det var virkeligt sjovt at køre på våd bane. I andet løb var der tørt, og da lå jeg syver, indtil jeg fik et skub sidst i løbet og ryger ned som otter. Det var selvfølgelig ikke i orden, men overordnet set var det en god weekend, hvor jeg nu ligger midt i feltet. Det kan jeg kun være tilfreds med, især da jeg også kører og passer lidt på materiellet, siger Christian Ree.


Christian Ree.
(Foto: Kim Igel)

I den samlede stilling indtager Jacob Ludvigsen en 11. plads efter at have deltaget i tre af syv afdelinger. Christian Ree er på en 15. plads, ligeledes med tre afdelinger på cv’et.

Samlet stilling før sidste løb i Spider Cup 2008:
1 Ronny Weschelberger, 199 point
2 Mike Mathiesen, 158
3 David Falch, 156
4 Tommy Schröter, 147
5 Søren Zylauv, 119
6 Allan Olsen, 98
7 Steffen Møller, 96
8 Danny Rasmussen, 90
9 Mik Kerchlango, 66
10 Johnny Vejlebo, 65
11 Jacob Ludvigsen, 63
15 Christian Ree, 35

Team Den Blå Avis

Læs mere om:
  • Christian Ree
  • Jacob T. Ludvigsen
  • Team Den Blå Avis
  • Sturup Raceway
  • 07/09/08 - Sturup Raceway - 207 Spider Cup DK
  •