Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault

Kevin Magnussen imponerer igen udenlandsk team

Formel Renault 
11/09/08 

Formel RenaultKevin Magnussen lagde weekendens skuffelser fra Formel Ford bag sig, da han tirsdag var inviteret til Oschersleben i Tyskland af Team Motopark Racing for at teste deres Formel Renault.
 

Teamet havde hørt om Kevin Magnussens fantastiske talent og derfor ville de gerne prøve ham af i en af deres Formel Renault biler. Og selv om teamet har vundet europæiske mesterskaber, så var de imponeret over den kun 15 årige danskers evner bag rattet af en bil.

”Jeg så meget mere end jeg havde forventet” udtalte teamejer Timo Rumpfkeil efterfølgende. ”Kevin var fantastisk. Han havde en fantastisk tilgang til bilen, banen og teamet og han blev ved med at forbedre sig. Det var en fornøjelse at arbejde sammen med ham. Han er en god dreng og jeg håber, det bliver muligt at arbejde sammen en gang i fremtiden”.


(Foto: Jan Kaiser)

Den danske racerkører Ronnie Bremer, der blandt andet har kørt Champcar i USA, bistod Kevin Magnussen ved testen og også han var imponeret.
”Kevin har det, der skal til. Han får højeste karakter af mig. Han gør, hvad han bliver bedt om og så kører han stærkt. Teamet var meget imponeret over hans omgangstider, der var indenfor 3/10 sek. af de tider, deres kørere, med langt mere erfaring, normalt kører. Kevin skal vænne sig til at køre biler med downforce, da man bærer meget mere fart ind i svinget, men også her hørte Kevin efter og forbedrede sig hele tiden”.

Kevin Magnussen var også selv glad efter testen.
”Det gik rigtig godt. Det er den klart hurtigste bil jeg endnu har kørt. Den har 175 HK fra en 2 liters motor, så der er masser af moment og så har den så meget mere greb og downforce end jeg før har prøvet. Det kræver tilvænning at køre så meget hurtigere ind i svingene end man er vant til, men det gik rigtig godt og jeg fik en masse positive bemærkninger fra teamet”.


(Foto: Jan Kaiser)

Kevin Magnussen er nu på vej til England, hvor han fredag tester sin Aquila Formel Ford racer for Fukamuni Racing på Brands Hatch.


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Motopark Academy
  • Oschersleben
  •