Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Team GoGo Vitesse indtog Sverige

207 Spider Cup
DK 

11/09/08 

207 Spider CupAt der faktisk er ikke mindre end 22 deltagere i 207 Peugeot Spider Cup i Danmark var ikke lige helt til at se denne weekend på Sturup Raceway. Der var kun 10 Spiders der stillede til start på Sturup Raceway.
 

Eftersommeren er vejrmæssigt så småt begyndt at vise sig fra sin lunefulde side, og det fik vi specielt at føle her i weekenden.

En våd bane kræver sine dæk og da det regnede rimelig konstant, da det var tid til at køre træning, så var der fra morgenstunden af gjort klar med regnvejrsdæk på begge Spiders fra Team GoGo Vitesse. Det var tydeligt at se på alle Spiderne, at banen blev kørt med en smule forsigtighed, og dette gjorde sig også gældende for de 2 Spidere fra Team GoGo Vitesse. Vi har til dato været skånet for regn til alle vores løb, men både Johnny Vejlebo og Allan Olsen har haft træning i deres Spiders, hvor det har regnet kraftigt, så vejrsituationen var heldigvis ikke en førstegangsoplevelse.


Allan Olsen.
(Foto: Team GoGo Vitesse)

Søndag morgen, atter regn… ikke optimale forhold igen, og da Sturup Raceway er en meget kuperet bane, så er der også rigtigt mange steder der kan opsamle sig vand, og det er en bane der kræver sin kører. Johnny Vejlebo var fredag formiddag oppe at træne på Sturup og følte at han havde fået endnu bedre fornemmelse med sin Spider, og det var meget tydeligt at se at Johnny Vejlebo i nr. 5, havde meget mere ”fat” i sin Spider, og netop derfor var det endnu mere ærgerligt, at en teknisk fejl på Spideren på 9 omgang brat stopper 1 heat for Johnny Vejlebo og derfor desværre slutter som sidste mand i første heat.

Allan Olsen i nr. 33 kæmpede også bravt i regnen i første heat. Det var under tidtagningen lykkedes Allan Olsen at sætte en god tid og Allan blev så yderligere ”hjulpet” af 2 konkurrenter, Ronny Wechselberger og David Falch var blevet idømt straf, henholdsvis 2 strafsekunder fra en dom på Jyllandsringen og henholdsvis fradømmelse af 5 bedste tider for overskridelse af spærrelinie, ja så betød det pludselig at Allan Olsen skulle starte første heat fra position nr. 3. Allan Olsen var oppe blandt de førende Spiders, ikke kun i heatet, men også i den samlede Peugeot 207 Spider Cup. Dog måtte Allan se sig hentet af de 2 selv samme kører som også havde ”givet” ham den flotte startposition, men Allan nægtede at give slip og slutter første heat på en flot 5 plads.


Johnny Vejlebo.
(Foto: Team GoGo Vitesse)

Til sidste minutter inden start på andet heat, alle skuer mod himlen. Kommer der mere vand eller holder det tørt? Det er noget af en chance at tage at komme på banen på ”forkerte” dæk. Johnny Vejlebo skulle starte bagerst efter første heat, men Johnny Vejlebo får en forrygende god start og selvom pladsen var trang i det først sving, så lykkedes det at overhale 2 allerede ved starten og kort efter atter en flot overhaling til en 7 plads. Det meste af heatet igennem lå både Allan Olsen og Johnny Vejlebo i en ihærdig og vedholdende kamp med Danny Rasmussen som fik lagt sig imellem de 2 Castrol farvede Spidere og Allan var den der vandt kampen og slutter som nr. 5 i andet heat.

Nu ses der frem til løbet den 5. oktober på Padborg Park hvor det løb for dette års Peugeot 207 Spider Cup foregår. En udfordring for både mandskab og specielt for Spiderne.

Team Go Go Vitesse
Mette Viktoria Warming Rasmussen

Læs mere om:
  • Allan Olsen
  • Johnny Vejlebo Nielsen
  • Team Go Go Vitesse
  • Sturup Raceway
  • 07/09/08 - Sturup Raceway - 207 Spider Cup DK
  •