Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Martin Johansen klar til at forsvare sin DM føring

DM Rally 
11/09/08 

Det fjerde løb i årets DM serie i rally afvikles 13 – 14 september på Lolland og Martin Johansen er opsat på at forsvare sin føring i DM serien.
 

Martin Johansen: ”Vi føler os godt rustet til opgaven her efter en lang sommerpause som vi har benyttet til at køre et VM løb i Tyskland. Selvom der er langt fra vinbjergene i Trier til bakkerne på Lolland har vi fået en masse prøvekilometer ind i kroppen og vi håber at det kan udnyttes her hvor bl. A 1/3 af løbet køres i mørke.” Vi forventer et langt, hårdt og tæt løb supplerer co-driver Finn Thomsen. Det plejer at være biler med høj topfart der klarer sig godt i denne del af landet, men det skal ikke afholde os fra at gå efter sejren blandt tohjulstrækkerne.

¨ Vi forventer at vi igen skal kæmpe om sekunderne med Ib Kragh i Renault Clio super 1600 og Tim Svanholt i VW Golf IV kit-car. Teamets Suzuki Swift super 1600 er klar igen efter VM rallyet, hvor eneste problem var et ødelagt leje ved koblingen, ellers kørte bilen upåklageligt.

Løbet starter lørdag d. 13 kl. 20.00 i Kettinge på Lolland og slutter samme sted søndag d. 14 kl. 16.30 samme sted.

Finn Thomsen
Suzuki Motorsport Danmark


Læs mere om:
 • Martin Johansen
 • 13/09/08 - Nykøbing F - DM Rally - DM
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS