Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC Formel Masters

Marco Sørensen fortsætter i Formula ADAC Masters

ADAC
Formel Masters 

11/09/08 

Efter al sandsynlighed kører Marco Sørensen også de sidste 6 afdelinger af Adac Formula Masters. Hans team, Macon-racing - www.ma-con.de er ihvertfald meget begejstrede efter hans indsats på Lausitzring i week-enden, hvor Marco var "talk of the town" for alle på banen.
 

Teamchef Marian Hamprecht udtaler, at det var en meget stor fornøjelse at arbejde med Marco Sørensen. "Det er imponerende, med hvilken teknisk forståelse, han kører raceren.
Den feed-back han har givet os, har hjulpet os meget i vort set-up arbejde.
"Det er en stor fornøjelse at arbejde med Marco"

Teamchefen kunne ganske enkelt ikke være mere tilfreds ovenpå en succesfuld weekend.
"For det første har vi endelig bevist, hvad vort team er istand til, og for det andet er jeg naturligvis overlykkelig for vore 2 podieplaceringer og første sejr".

"Om 2 uger fortsætter vi gerne succesen på Sachsenring, og vort mål er at køre så mange podieplaceringer som muligt hjem i de sidste 6 afdelinger. Med begge vore kørere!"

Marco Sørensens succes hos teamet kunne ikke komme på et bedre tidspunkt end nu, hvor han skal forhandle muligheder for sæson 2009. Ma-con teamet ville med deres forskellige forretningsinteresser og kontakter slet ikke være en ringe samarbejdspartner fremover.

Søren Christensen

Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • ma-con Motorsport
  •