Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

En stor udfordring

Clio Cup - DK 
10/09/08 

Clio CupSå var turen kommet til Sturup Raceway, hvor Clio Cuppen skulle køre den 6. løbsweekend. For Anders Byriel var det en stor udfordring der var i vente, da det var første gang han køre på den kuperet bane i Sverige.
 

I modsætning til mange af de nærmeste konkurrenter blev der ikke til nogen test op til weekenden. Kun 15 sølle trænings omgange blev det til, og så på en halv våd bane.
Her handlede det bare om at få kørt nogle omgange og få banen ind i kroppen. En 9 hurtigst tid blev det til, hvilket er okay, forholdende taget i betragtning.


(Foto: Motorsporten.dk)

Til tidtagningen var banen tørt op, og nu var det bare om at finde farten.
Sturup er dog en teknisk svær bane, og man kører bare ikke lige stærkt uden at teste en del. Det lykkede dog at sætte den 8. hurtigst tid til heat 1, og en 9. starts position til heat 2.

Søndag formiddag skulle første heat køres, og selvfølgelig i regnvejr!
”Det er første gang jeg prøver clio'en i regnvejr, så jeg var en smule nervøs. Men alt i alt gik det okay, jeg fik dog en skidt start og blev straks hængt til tørre i ydersporet!”
Byriel endte på 10. pladsen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Til søndagens andet heat var der tørvejr, her fik jeg en god start og kom op på en 7 plads.
Men allerede i første omgang fik Bannergård ”kørt” sig forbi. Jeg var dog en smule hurtigere pr. omgang end Bannergård, og forsøgte også flere gange at gå forbi, men på Sturup er det svært at overhale uden at ramme hinanden, og i et forsøg på at undgå dette måtte jeg en tur i sandet.
Byriel dog på banen igen, og kørte i mål som nr. 11.

Selv om resultaterne ikke var noget at skrive hjem om, var det alt i alt en super weekend med godt race.

Byriel Racing


Læs mere om:
  • Anders Lund Byriel
  • Byriel Racing
  • Sturup Raceway
  • 07/09/08 - Sturup Raceway - Clio Cup - DK
  •