Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ALMS GT Class

Corvette Racing fortsætter i GT racing

ALMS
GT Class 

10/09/08 

American Le Mans SeriesJeg er sikkert ikke den eneste, der har tænkt en del over hvad Corvette Racing vil i fremtiden! Men nu er det kommet frem, at de bliver i GT1 klassen. Corvette Racing sigter i første omgang efter en klasse sejr på Le Mans i 2009.
 

Når den sejr er i hus, vil teamet tilbage til American Le Mans Series hvor de vil ind i GT2 klassen, og køre den anden halvdel af ALMS mesterskabet.
Samtidig med det projekt med den eksisterende bil, er Corvette Racing i gang med udviklingen af en helt ny bil, til den 'restrukturerede' GT klasse i 2010.

Vi ved der kommer et nyt reglement for ACO sportscars meget snart, og mange teams inklusive Corvette Racing, ved åbenbart mere end offentligheden, derfor kan de før offentliggørelsen af reglementet sige at de bygger en ny bil til den 'restrukturerede' GT klasse i 2010.

Corvette Racing kører med i nogle løb i American Le Mans Series GT1 klasse, men det er udelukkende som forberedelse til Le Mans 2009.
Foreløbig har de valgt 12 timers løbet på Sebring, og Grand Prix of Long Beach.


Den 'gamle' Corvette GT1 racer vil man endnu en gang kunne opleve på Sebring til marts 2009, måske igen med Jan Magnussen ved rattet.
(Foto: Motorsporten.dk)

Efter Le Mans vil Corvette Racing tage tilbage til USA og herefter deltage i GT2 klassen sæsonen ud.

Corvette C6.R der skal køre GT racing i 2009 er i det velkendte design, og kommer til at køre med en 6 liters V8 motor som GM kalder LS7.
Den nye bil som kommer til at køre med en helt ny 5,5 liter V8 GM small-block.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Corvette Racing
  • Le Mans
  • Long Beach
  • Sebring
  •