Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car SP4

Vesti super tilfreds

Special Saloon Car
SP4 

11/09/08 

- med resultatet efter 'Copenhagen Racing Grand Prix'
'Copenhagen Racing Grand Prix' blev et vendepunkt for Special Saloon Car køreren Peter Vesti, der her fik rigtig godt styr på sin Toyota Supra racer, samt hjemkørte mesterskabet i SP4 klassen.
 

Fredag testede Peter Vesti på Sturup Raceway, og det var allerførste gang at han var på den svenske bane.
Trods fire gode testpas, følte han dog ikke rigtig, at han havde ramt det helt rigtige setup på raceren.


(Foto: Motorsporten.dk)

Deltagerne i Special Saloon Car klaserne kørte lørdag direkte ud i deres to tidtagninger, her kørte Peter Vesti sig til startplaceringerne 13 og 12 til de to løb, det var i begge tilfælde 2. pladsen i klasse SP4.

Det første løb blev kørt i regnvejr søndag formiddag, og på trods af at han døjede med at få varme nok i fordækkene, kunne han under disse vanskelige forhold køre sig op på 11. pladsen generelt, samt en 1. plads i SP4 klassen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Tilbage i pitten begyndte Peter Vesti og hans hjælpere straks at kigge på bilens setup, og frem til det andet løb blev der ændret en del på styretøjsvinklerne, ud fra erfaringerne fra første løb.

Andet løb blev kørt på en tør bane, og det var tydeligt at se resultaterne af anstrengelserne mellem løbene. Peter kunne her køre sig til en generel placering som nummer 4, samt en 2. plads i klasse SP4.

1. og 2. pladserne i klassen, gav også Peter Vesti den samlede sejr i SP4 klassen, samt point nok til at han allerede på nuværende tidspunkt har vundet SP4 mesterskabet, selv om der resterer endnu en løbsweekend.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Jeg kan næsten ikke få armene ned - endelig ser det ud til at vi har fået det helt rigtige setup på den nye undervogn, og weekendens resultater er jeg rigtig godt tilfreds med" - udtalte Peter Vesti efter weekenden - "vi er kendt for ikke at give op, og det har vi nu høstet frugten af!"

Peter Vesti har dog ikke bare tænkt sig at hvile på laurbærbladene, dels er Toyota'en ved at blive klargjort til sæsonens sidste løb, og dels skal han afløse Jens Edman som makker til sin tidligere teamkollega Johnny Vejlebo Nielsen til Spider Cup løbet på Padborg Park den 5. oktober.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Peter Vesti
  • Sturup Raceway
  • 07/09/08 - Sturup Raceway - Special Saloon
  •