Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Claus Christensen's Sverigestur

Clio Cup - DK 
09/09/08 

Clio CupEfter at have testet på Sturup Raceway op til weekendens 'Copenhagen Racing Grand Prix', var det en forventningsfuld Claus Christensen der så frem til Clio Cup løbene på den syd svenske bane.
 

Første punkt på programmet for Clio Cup deltagerne var en fri træning lørdag formiddag, der blev kørt i flot sensommer vejr.
Her sluttede Claus Christensen noget overraskende tilbage på 10. pladsen, med tiden 1:14,377 og stor afstand op til feltets hurtigste kørere.


(Foto: Motorsporten.dk)

I eftermiddagens tidtagning skruede Claus en del op for tempoet, og forbedrede tiden til 1:07,678, selv om også konkurrenterne gav mere gas, rykkede Claus op på 7. pladsen - stadig ikke helt det han havde håbet på, men dog med meget mindre tidsforskel til de førende kørere.

Søndag formiddag, da Clio Cup kørerne skulle på banen til deres første løb, regnede det over Sturup Raceway, og gjorde banen temmelig lumsk at køre på.
Claus kørte her et velkontrolleret løb, hvorunder han vandt en enkelt placering, så kan kunne køre i mål på 6. pladsen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Det gode sensommervejr vendte tilbage til eftermiddagens løb, som derfor blev kørt på en knastør bane - lige de modsatte forhold.
Her startede Claus fra 7. pladsen, og igen kunne han under de 11 omgange som løbet strakte sig over vinde en placering, så det blev til endnu en 6. plads.


(Foto: Motorsporten.dk)

De to 6. pladser indbringer Claus Christensen hver 10 point, således at han nu er oppe på en samlet score i mesterskabet på 122 point, nok til at han her efter de første 6 ud af sæsonens 8 løbsweekender indtager 4. pladsen i Clio Cup mesterskabet 2008.

Næste gang Claus Christensen og de øvrige deltagere i Clio Cup mesterskabet skal på banen bliver til Padborg Super Prix den 20. og 21. september på Padborg Park.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Claus Christensen
  • Sturup Raceway
  • 07/09/08 - Sturup Raceway - Clio Cup - DK
  •