Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Martin Pedersen glæder sig til DM4

DM Rally 
10/09/08 

Efter Rallysprintet i Fårvang, hvor Martin Pedersen for første gang i lang tid ikke stod på podiet, da tiderne var gjort op. Glæder han sig nu til at vise konkurrenterne, at de godt kan regne med ham igen.
 

Denne gang er det Nykøbing F. Motorsport der afholder Kettinge SydhavsRally 2008. Et mægtigt rally der skydes i gang lørdag aften kl. 20.00 den 13. september, og sender deltagerne ud i de mørke nattetimer til en krævende opgave. Målrampen tager imod kørerne søndag aften, efter de har kæmpet sig igennem over 600 km! Det er et langt løb der vil kræve en god fysisk form af kørerne, der skal være top koncentreret på de ca. 242 km hastighedsprøver. Der vil denne gang være hele 19 hastighedsprøver til rådighed, 6 af dem skal forceres i sene og mørke timer, lørdag aften. Det kræver et utrolig godt samarbejde at køre i mørke, og samtidig få en god tid på prøven.


(Foto: Jens Nielsen)

Martin: ”Jeg er ligeglad om det er lyst eller mørkt, har gode erfaringer med begge dele. Vi vil som altid få lavet nogle super gode noter, og det er bare det vigtigste. Men vi vil køre taktisk og holde et vågent øje med vores gode rivaler, Thomas Winther og Jens Mostrup Madsen.”

PG Rallysport vil som altid gå efter sejren i klassen Sport 1400, og dermed udbygge deres føring af DM. Dog vil taktikken råde over farten.

Mere info om DM4.

PG Rallysport


Læs mere om:
 • Martin Pedersen
 • Nykøbing F
 • 13/09/08 - Nykøbing F - DM Rally - DM
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS