Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car SS3

Pokal til teamcheffen

Special Saloon Car
SS3 

10/09/08 

I Bel-Ray SSC Challenge var JM Racing som hidtil i år repræsenteret ved Jens Ole Mathiesen (Grindsted), der kørte henholdsvis en 9. og en 6. plads hjem i de to løb, hvor han i det sidste løb besatte en tredjeplads i sin division.
 

”Det var da lidt optur, at jeg sluttede med at få en pokal med hjem. Ud fra, at jeg ikke var der i feltet, hvor jeg skulle være, så har jeg da fået det optimale ud af det,” kunne Jens Ole Mathiesen bagefter konstatere. Men han måtte også indrømme, at Kasper Jensens problemer havde en afsmittende virkning.


Jens Ole Mathiesen fik en pokal med hjem i SSC.
(Foto: Christina Kronborg)

”Jeg må sige, at det fik stor betydning, at vi fik de problemer Kaspers motor allerede om torsdagen. Det gør ondt, når man for fjerde gang med den samme fejl skal af sted med en motor til en dyr reparation. Det gør det svært at være positive, så det har spillet en stor rolle.”

JM Racing

Læs mere om:
  • Jens Ole Mathiesen
  • JM Racing
  • Sturup Raceway
  • 07/09/08 - Sturup Raceway - Special Saloon
  •