Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Sejre til Mathiesen
Mesterskab til Wechselberger

207 Spider Cup
DK 

08/09/08 

207 Spider CupCopenhagen Racing GP blev dobbelttriumf for Team Peugeot Køge Sport
Weekendens Copenhagen Racing GP udviklede sig til en stor triumf for Team Peugeot Køge Sport, der fik alt med sig hjem, som de kunne vinde i Peugeot Spider Cuppen. Teamet stillede til start med to kørere, Mike Mathiesen, Varde, og Ronny Wechselberger, Tyskland, og de satte sig på de to løb med 1-2-sejre begge gange, mens Ronny Wechselberger fik samlet så mange points sammen, at han allerede nu er sammenlagt vinder af Peugeot Spider Cuppen, selv om der endnu skal køres et fire timers langdistanceløb.
 

Mike Mathiesen startede på pole position i begge løb, som han vandt. I det første våde løb blev han i den indledende fase presset af Jacob Ludvigsen, Beder, som dog efter fire omgange i stedet måtte ændre fokus, da Ronny Wechselberger pressede på bagfra og til sidst kom forbi. I det andet løb var det Ronny Wechselberger, der fulgte Mike Mathiesen som en skygge, men tyskeren valgte at køre på det sikre og ikke risikere chancen for en forhåndsafgørelse.


Mike Mathiesen blev i første løb presset af Jacob Ludvigsen (blå bil), men tog sejrene i begge heats. Ronny Wechselberger (yderst til højre) kunne derimod sikre sig den samlede sejr i Peugeot Spider Cup mesterskabet.
(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

Inden Copenhagen Racing GP var der to kørere, som stadig havde mulighed for at vinde Peugeot Spider Cup sammenlagt, nemlig David Falch, Roskilde, og Tommy Schröter, Vojens. Sidstnævnte kom imidlertid slet ikke til start, da ejeren af hans bil havde valgt at vente med genopbygningen af den efter det voldsomme uheld for tre uger siden på FDM Jyllandsringen.

Dermed var David Falch eneste mesterskabstrussel for Ronny Wechselberger. Men for at den tidligere DTC-kører kunne stille noget op mod tyskeren i Peugeot Spider Cuppen, skulle han slå ham, og det gjorde han ikke. I første løb var David Falch således handicappet af, at gearkassen havde sat sig fast i femte gear, men han formåede alligevel at komme i mål på en fjerdeplads – en placering, han også fik i andet løb.

Stillingen i Peugeot Spider Cup:

Plac.KørerPoint
1.Ronny WeschelbergerTyskland199
2.Mike MathiesenVarde158
3.David FalchRoskilde156
4.Tommy SchröterVojens147
5.Søren ZylauvHolsted119
6.Allan OlsenHolbæk98
7.Steffen MøllerÅrhus C96
8.Danny RasmussenHelsingør90
9.Mik KerchlangoCharlottenlund66
10.Johnny VejleboRoskilde65
11.Jacob LudvigsenBeder63
12.Henrik JansenRoskilde62
13.Nicolai StampeVejle Øst55
14.Kim RødkjærHornsyld52
15.Christian ReeVedbæk35
16.Jesper Wulff LaursenHarlev32
17.Keeley PudneyNew Zealand21
18.Jørgen BreinholtVirum19
19.Kent IversenSydals13
20.Jesper TernvaltHavdrup9
Karsten ReeVedbæk9
22.Frank LudvigsenBeder8

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • David Falch
  • Mike Mathiesen
  • Ronny Wechselberger
  • Team Jobcar Racing
  • Team Peugeot Køge Sport
  • Sturup Raceway
  • 07/09/08 - Sturup Raceway - 207 Spider Cup DK
  •