Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

DTC Special - Jacob Sund

Danish
Touringcar
Challenge 

21/02/02 

Efter at have holdt en pause fra race i næsten et år, kørte Jacob Sund VW Beetlen ved Grand Prix´et på Jyllands-Ringen. Han høstede som den eneste Beetle-kører point i 2001, så på den baggrund var det ikke så dårligt endda.
 

Den tidligere gokartstjerne og Formel 3-mester i 1995, hvor han i B-klassen kørte sig til det tyske mesterskab i Ralf Schumachers aflagte racer, havde ikke kørt race i et års tid, og skulle derfor lige vænne sig til at køre med i det stærke DTC-felt. Men med en 10. plads i lørdagens race, og en 9. plads i regnvejrsløbet søndag, sikrede Sund sig 3 point og en samlet 23. plads i mesterskabet.


Jacob Sund klarede sig godt - kom gerne igen!
(Foto: Motorsporten.dk)

Ingen betvivler Jacob Sunds evner bag rattet, så at se ham i DTC som fast mand vil bestemt ikke værre så dårligt endda. Den tidligere Renault Spider-kører har masser af erfaring og hurtigheden er der!

Samlet vurdering: God entre i DTC - fik især i løbene omsat det rigtig godt til point

Grand Prix I - Jyllands-Ringen
Tidtagning: Nr. 19 - 50,404 sek.
Sprint: Nr. 13
Hovedløb: Nr. 10

Grand Prix II - Jyllands-Ringen
Tidtagning: Nr. 19 - 50,526 sek.
Sprint: Nr. 12
Hovedløb: Nr. 9

Nummer 23 i mesterskabet med 3 point.

Benji

Læs mere om:
  • Jakob Sund
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her