Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

En super tændt Thue Kristensen i Sverige

Clio Cup - DK 
08/09/08 

Clio CupEfter at have kørt en rigtig god test i fredags, hvor han længe havde top 3 tider, var det en meget spændt og tændt Thue Kristensen der så frem til weekendens to løb i Renault Clio Cup mesterskabet.
 

Lørdagens program startede med en fri træning, hvor Thue Kristensen placerede sin Poulsen Motorsport Clio racer på 8. pladsen lige midt i feltet, og stadig med stor optimisme forud for tidtagningen.

Der var bestemt også god grund til optimismen, for Thue havde tydeligvis farten denne weekend, og den bragte ham op på 4. pladsen i tidtagningen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Det fik sommerfuglene frem i maven på den unge kørere, der gik noget rastløst omkring lørdag aften, og bare ventede på at det skulle blive søndag - og tid til det første løb!

Søndag morgen regnede det over Sturup Raceway, forhold som Thue tidligere havde klaret sig rigtig godt i, så han kørte ud til første løb med håbet om et godt resultat.
Thue forsvarede sin placering flot i starten af løbet, han måtte dog lade et par af konkurrenterne slippe forbi lidt senere i løbet, men holdt sig dog i den gode halvdel af feltet da han kørte over målstregen som nummer 8 ud af de 17 startende kørere.
8. pladsen indbragte Thue 8 point til mesterskabet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Til løb nummer to var banen tørret op, og nu skulle der rigtig gives gas, Thue skulle her starte fra 3. pladsen og et top resultat var bestemt ikke urealistisk.
Thue lavede igen en flot start, men måtte dog på 1. omgang se sig henvist til 4. pladsen, en placering han holdt og fastholdt frem til 5. omgang, hvor han spandt rundt lige efter hoppet.

"Jeg fik da vist at farten er der nu, jeg er blevet meget mere fortrolig med bilen, og den kuperede bane, men desværre satsede jeg lidt forkert på dæktrykket til det første løb, det kostede et par placeringer" - udtaler Thue Kristensen - "i det andet løb gik det meget bedre, jeg kunne følge med topkørerne og trække fra feltet, men så tog jeg mig en gevaldig snurretur, og i den forbindelse beskadigede jeg en fælg og punkterede, og så var det løb slut! Men inden da havde jeg kørt løbets 3. hurtigste omgangstid, så på trods af det negative islæt, er jeg stadig positiv omkring de opnåede resultater denne weekend, og holder hovedet højt mens jeg ser frem til det næste løb."


(Foto: Motorsporten.dk)

Thue fik som nævnt 8 point med hjem fra Sverige, hvilket betyder at han nu er på 51 point i alt, hvilket placerer ham på 11. pladsen i mesterskabet.
Næste gang Thue Kristensen får chance for at score point i Clio Cup mesterskabet bliver på Padborg Park den 20. og 21. september - årets næstsidste løbsweekend.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Thue Kristensen
  • Poulsen Motorsport
  • Sturup Raceway
  • 07/09/08 - Sturup Raceway - Clio Cup - DK
  •