Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Test banede vejen for gode resultater

Clio Cup - DK 
08/09/08 

Clio Cup- for Martin Sally Pedersen
Op til weekendens 'Copenhagen Racing Grand Prix' på Sturup Raceway, hvade AD Racing køreren Martin Sally Pedersen testet hele fredagen på Sturup Raceway, og det skulle vise sig at være en god investering.
 


Fredagen blev brugt på at lære Sturup Raceway at kende, samt til at prøve grænser af.
(Foto: Motorsporten.dk)

Testdagen forløb uden tekniske problemer, og Martin fik hurtigt kørt sig ind på banen og indarbejdet et godt setup på sin Renault Clio Cup racer.
Første resultat af disse anstrengelser viste sig i lørdagens fri træning, hvor Martin kunne køre sig til en 6. plads i det meget tætte felt.

Igen i tidtagningen blev det til en 6. plads, samtidig med at hans tider nu var væsentligt tættere på de hurtigste kørere i klassen.
"Det gik helt fornuftigt, og kommer der så lidt regn til løbene, så skal det nok gå" - var Martin Sally Pedersen's beskedne kommentar til tidtagningen.

Søndag morgen må Martin have danset regndans, for regnen kom og han fik på den måde sit ønske opfyldt, nu var spørgsmålet så bare - ville det hjælpe ham?
Der var ingen tvivl, den regnvåde bane passede Martin og Clio raceren perfekt, og han vandt hurtigt et par placeringer, og samtlige 11 omgange rundt på den svenske bane lå han lige i bagkofangerne på de førende kørere, og han krydsede målstregen blot 2,103 sekund efter vindende Per Poulsen på en flot 4. plads.


Martin Sally Pedersen for fuld fart i regnvejret - noget som passede ham perfekt.
(Foto: Motorsporten.dk)

Til eftermiddagens løb var solen kommet frem, og banen helt tør, så nu skulle Martin vise om han også kunne følge med under disse forhold.
Han startede løbet fra 6. pladsen, en placering han forsvarede flot de første par omgange, hvorefter han trak sig fri fra forfølgerne, og begyndte jagten på de foranliggende kørere.
Endnu en gang strakte løbet sig over 11 omgange, og under gennemførelsen af dem kunne Martin tilkæmpe sig to placeringer, så han endnu en gang kunne køre i mål på 4. pladsen.


På vej mod weekendens anden 4. plads.
(Foto: Motorsporten.dk)

"De to 4. pladser er et ganske tilfredsstillede resultat" - udtalte Martin Sally Pedersen lige efter at være komme tilbage i pitten 2 gange 13 point rigere.
Med weekendens 26 point er Martin nu oppe på ialt 104 point, hvilket placerer ham på 7. pladsen i mesterskabet her hvor der kun resterer to løbsweekender.
Næste gang Martin og de øvrige deltagere i Clio Cuppen skal på banen, bliver den 20. og 21. september på Padborg Park til Padborg Super Prix 2008.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Martin Sally Pedersen
  • AD-Racing
  • Sturup Raceway
  • 07/09/08 - Sturup Raceway - Clio Cup - DK
  •