Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3000 - International

Kiesas 2. testdag på Barcelona

Formel 3000 
20/02/02 

Danske Nicolas Kiesa har igen i dag testet for PSM-Racing-Line i F3000, på Barcelona banen i Spanien. Der er stadig kun en bil til rådighed for PSM teamet, og derfor deler han bilen med holdkammeraten Tony Schmidt.
 

Kiesa har kørt fra klokken 9 og 12. i dag og han er dermed færdig med at teste for denne gang.

Motorsporten.dk fangede Kiesa i lufthavnen, hvor han siger: "Jeg er kun 3/10 sek. efter Antonio Pizzonia, som kører for Petrobras." Og Kiesa lyder meget glad og tilfreds med resultatet.

Kiesa fik kun kørt 22 omgange i dag, så røg gearkassen igen. Denne gang er det 3. gear der strøget i bilen, så det betyder at mekanikerne hos PSM teamet ikke får frokost i dag. Man har taget gearkassen af bilen, og forsøger at reparere den så Tony Schmidt kan komme ud og køre i eftermiddag, fra omkring klokken 14.

Det er ikke kun PSM teamet der kæmper med den nye gearkasse. De andre teams har de samme problemer, så det er på ingen måde Kiesas skyld at teknikken fejler nu.

Læs mere:

Kiesa, opfølgning på 1. testdag
F3000 på Barcelona


Læs mere om:
  • Nicolas Kiesa
  •