Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC-Basen Super Challenge

Tirsgaard og Hansen's første besøg

Super
Challenge 

05/09/08 

MC-Basen Super Challenge- på Sturup Raceway med Malmø
MC-Basen Super Challenge deltager første gang på Sturup Raceway som en del af DTC serien den 6. og 7. september 2008. De faste kørere for teamet Steven Tirsgaard og Steen Hansen deltager i denne weekend på deres Yamaha YZF R 6'ere.
 

MC-Basen Super Challenge kører tidtagning lørdag kl. 13.05 og 16.30. Søndagens første løb køres kl. 11.40, mens løb nr. 2 starter kl. 15.05.


(Foto: Morten Kimer Hansen)

Det er første gang teamets kørere skal i konkurrence på Sturup Raceway, der er en meget kringlet og smal bane. Kørerne skal lige have baneforløbet ind på rygraden, men med deres store rutine vil de hurtigt være inde i rytmen.

Steven Tirsgaard siger op til weekendens løb:
”Jeg har kørt enkelte omgange på Sturup banen i foråret, hvor jeg bemærkede, at banen er smal samt meget kringlet, hvor overhalinger bliver vanskelige. Han tror stadig, at de store Super Bike maskiner forrest i feltet vil være foran, men de vil ikke stikke af som under de tidligere løb, og placeringerne vil være meget tættere gennem løbet. Jeg vil forsøge, at komme godt med ned i det første sving efter starten, hvorefter løbet må udvikle sig ”slutter Steven.

Steen Hansen udtaler til løbet:
”Det er første gang jeg deltager i konkurrence på Sturup banen, men har kørt enkelte omgange som træning i foråret, hvor banen viste sig at være snæver og meget snørklet og med enkelte ujævnheder i belægningen. Jeg skal blot skaffe nogle gode point til den samlede stilling samtidig med en konsolidering af min nuværende placering i serien ”slutter Steen.

Martin Speed of Light
TH Motorsport


Læs mere om:
  • Steen Hansen
  • Steven Tirsgaard
  • Sturup Raceway
  • 07/09/08 - Sturup Raceway - Super Challenge - DM
  •