Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Højris vil kæmpe med ”overvægt”

Advan Cup 
03/09/08 
Yokohama

I den kommende weekend skal Advan Cup køreren Lars Højris på banen igen. Han skal ud følge succesen op fra Grand Prix Danmark, hvor der kom masser af gode point med hjem. Derfor er forventningerne høje nu hvor der skal køres på Sturup Raceway i Sverige.
 

Autoforum Racing Team Silkeborg og Lars Højris er klar til at tage kampen op for at få endnu flere point, men det bliver svært på Sturup Raceway - siger Lars. Med 60 kilo succesballast i Peugeot 307 EPO II raceren bliver bilen rigtig tung at få med i den snævre sektion af banen, men som sædvanlig smiler Lars - og har bestemt ikke givet op på forhånd!


(Foto: Motorsporten.dk)

Han ved at kvalifikationen er nøglepunktet denne weekend, og det er her alting bare skal fungere for ham.
Både Anders Majgaard, Bruno Rasmussen og Peter Olsen er rigtig hårde konkurrenter, men Lars tager kampen op og tror på at han kan følge dem, til trods for for de 60 kilo succesballast.

Inden weekendens løb ligger Lars Højris på den samlede 5. plads i Advan Cup mesterskabet, og det bestemt målet at fastholde denne position, uden pointtab til de foranliggende.

Her er Lars Højris’ program for den kommende weekend:

Lørdag den 6. september:
09:45 - træning
15:05 - Tidtagning


Søndag den 7. september:
11:15 - løb 1
16:05 - løb 2

Vejgaard

Læs mere om:
 • Lars Højris Nielsen
 • Autoforum Racing Team Silkeborg
 • Sturup Raceway
 • 07/09/08 - Sturup Raceway - Advan Cup - DM
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her